gencdiyaliz forum

Tam Versiyon: RESİM-DİGİTAL ART-KARA KALEM
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
buraya herturlü resim calismalariniz ekleyebilrsiniz..
ilk olarak ben bir resim ekleyim.Arkadaslar benim yaptigim resimlerin en önemli noktası Yaptigim cogu resmi 4 saatlik diyaliz süresinde yapiyor olmamdir.Daha sonra o resimleri evde gelip renklendiriyorum.
size bir örnek son bir yil icinde gercekten cok calistim diyalizi neredeyse hic bos gecirmedim sonucunda da insan gelistiriyor tabi.
[img][Resim: Fantasticvolks_magicalworld.jpg]

sizlerde buraya kendi çalışmalarınızı ekleyebilirsiniz.İyi veya kötü önemli degil yani sonuc olarak birşeyler yapıyormusunuz önemli olan bu.Gerçekten insan ne durumda olursa olsun sanat sayesinde kendine yeni anlamlar yeni dünyalar bulabiliyor.Sizlerde çekinmeden yaptiklariniz gösterebilirsiniz.Bu işte daha ileri gitmek isteyen arkadaslar olursa onlarada buradan yardimci olacagim.sevgilerimle Smile
abisi bende bu konuda bişeyler yabmak isterim ama pc yi kulanıbta renklendirm eişinde se kalırım valla güzel resimlerin için saol güzel ve bayağı emek isteyen ve azim gerktiren olsa gerk tabiki insan hastalığını unutması için ve hayatı pozitif olark yasamsı bakımından ilaki olmas olmaz faktörlerden biri olsa gerek uğrasmak paylasmak yabmak kendini yönetmek güzelolsa gerk
tesekkur ederim evet üretmek gibi güzel birsey yok.özellikle yasadiginiz zorluklari güzelliklere cevirip dünyaya sunmak daha keyif verici ve anlamli oluyor : ) bilgisayarda resim yapmak istersen artrage diye güzel bi program var deneyebirsin burdan indirip http://www.gezginler.net/modules/mydownl...e&lid=1005 sevgiler : )
volkancım hepsi harika sitenden zaten takip ediyorum emeğin büyük hele de diyalizde yaptığını biliyorum bunların hepsini.bencede diyalizde bir şekilde hem vakit geçirmek amaçlı hem de birşeyler üretmek insana bir moral.insanların kendilerini geliştirmesi gerek.diyalize giriyorum diye herşeyden vazgeçmemeliler.aksine daha çok şey yapmaları gerek diye düşünüyorum.bir şekilde hayattan zevk almamızı sağlamak.benim pek resim kabiliyetim yok ama bende kendi çapımda farklı şeyler yapmaktayım.herkes içindeki cevherleri çıkarmalı bence...hadi bakalım Smile))
volkan gerçekten çok güzel resimler olmuş.seni tebrik ediyorum.bende isterdim tv yerine resim yapmayı ancak buda beceri gerketiren bi iş ve bendede o beceri yok.Big Grin
Referans URL