merhaba sevgılı dostlar benım ılk dıyalıze gırme tarıhım kasım 2006 daha yenıyım anlayacıgınız bende bu bobrek yetmetmezlıgı ılk basladıgı zaman 65 gun tadevı gordum ama basarılı olamadı ve bende sızler gıbı bu hayat makınasına baglı kalmaya basladım ılk zamanlar bıraz zorlandım ama şimdı alllaha sukueler olsun ıyıım dıyalıze ılk gırdıgım ılk gun hala gozlerımden gıtmıyor makınaya bagladım sankı yenıden anamdan dogmuşa dondum makınaya baglanana kadar agzımdan 45 gun boyuncane bır lokma nede bır damla su gecmemıştı serumu damardan verıyorlar affedesınız agızda gerı cıkıyordu ve dıyalıze basladım ve dunyalar benımoldu buna kımse sevınmez ama ben cok sevındım sankı bana bır hedıye ıdı bu makına allah razı olsun bınlerce kez bu makınayı cıkarandan bakalım nakıl tslerıne basladık allah yardımedese temmuz ayında esımden bobrek naklı olacak şimdılık benden bu kadar buradan tum dıyalıze gıren abıleırme kardeşlerıme sevgı ve saygılrımı sunar ayuce alllahımdan acıl sıfalar dılerım
Zorlugu yoklugu gören varligin degerini iyi anliyor,herşey şükretmekle basliyor,gecmis olsun abi gerçekten zor günler geçirmişşin,herşeye rağmen sükretmeyi,elindekinin değerini bilmeyi çok daha ii anlamışşın,ii olduguna sevindim büyük geçmiş olsun ,evet iiki makina var olmasaydi suan dünyada olmayacaktik bu önemli birşey

fatih gerçekten seni tebrik ediyorum bizim bu kadar kızıp belkide zaman zaman makineye ettiğimiz isyanın aslında bizim için bulunmaz hint kumaşı gibi değirli olduğuun ilk günden anlayabildiğin için... benimde diyalizde oda arkadaşım bi bim vardı oda geçtiğim dört beş ay önce eşinden aldı şuan herikiside çok iyi.. umarım herşey hayallerinizdeki kadar güzel olur...sevgiyle sağlıkla..
(04-14-2007 05:00 PM)fatih demiş ki [ -> ]merhaba sevgılı dostlar benım ılk dıyalıze gırme tarıhım kasım 2006 daha yenıyım anlayacıgınız bende bu bobrek yetmetmezlıgı ılk basladıgı zaman 65 gun tadevı gordum ama basarılı olamadı ve bende sızler gıbı bu hayat makınasına baglı kalmaya basladım ılk zamanlar bıraz zorlandım ama şimdı alllaha sukueler olsun ıyıım dıyalıze ılk gırdıgım ılk gun hala gozlerımden gıtmıyor makınaya bagladım sankı yenıden anamdan dogmuşa dondum makınaya baglanana kadar agzımdan 45 gun boyuncane bır lokma nede bır damla su gecmemıştı serumu damardan verıyorlar affedesınız agızda gerı cıkıyordu ve dıyalıze basladım ve dunyalar benımoldu buna kımse sevınmez ama ben cok sevındım sankı bana bır hedıye ıdı bu makına allah razı olsun bınlerce kez bu makınayı cıkarandan bakalım nakıl tslerıne basladık allah yardımedese temmuz ayında esımden bobrek naklı olacak şimdılık benden bu kadar buradan tum dıyalıze gıren abıleırme kardeşlerıme sevgı ve saygılrımı sunar ayuce alllahımdan acıl sıfalar dılerım
(04-14-2007 05:00 PM)fatih demiş ki [ -> ]merhaba sevgılı dostlar benım ılk dıyalıze gırme tarıhım kasım 2006 daha yenıyım anlayacıgınız bende bu bobrek yetmetmezlıgı ılk basladıgı zaman 65 gun tadevı gordum ama basarılı olamadı ve bende sızler gıbı bu hayat makınasına baglı kalmaya basladım ılk zamanlar bıraz zorlandım ama şimdı alllaha sukueler olsun ıyıım dıyalıze ılk gırdıgım ılk gun hala gozlerımden gıtmıyor makınaya bagladım sankı yenıden anamdan dogmuşa dondum makınaya baglanana kadar agzımdan 45 gun boyuncane bır lokma nede bır damla su gecmemıştı serumu damardan verıyorlar affedesınız agızda gerı cıkıyordu ve dıyalıze basladım ve dunyalar benımoldu buna kımse sevınmez ama ben cok sevındım sankı bana bır hedıye ıdı bu makına allah razı olsun bınlerce kez bu makınayı cıkarandan bakalım nakıl tslerıne basladık allah yardımedese temmuz ayında esımden bobrek naklı olacak şimdılık benden bu kadar buradan tum dıyalıze gıren abıleırme kardeşlerıme sevgı ve saygılrımı sunar ayuce alllahımdan acıl sıfalar dılerım
Sevgili Fatih, tercüme ettiğin duygularına gönülden katılıyorum,bu Makineyi kim icat ettiyse kim ülkemize kadar getirip bizlerin hizmetine sunduysa ALLAH onlardan binbir kez razı olsun, Bu makineler sayesinde çok uzun yıllar yaşamını sürdüren insanlar tanıyorum ve o uzun yılların sonunda nakille tekrar sağlıklı yaşama dönmüşlerdir, bu cihazlar bir nimet ve biz cihazlara bağımlı hastalar olarak onların varlıklarınna isyan etmek değil şükretmeliyiz,
ALLAH cümlemize acil şifalar ihsan eylesin arkadaşlar.