Diyaliz Merkezinde Persone Sayısı yeterli mi ? ülkemizde bazı diyaliz merkezleri malesef personele para vermeyip daha fazla kar edebilmek için az personelle çok iş yapiyor devlet hastanelerinin durumu zaten vahim bu konu hakkinda fikirlerinizi yazabilirsiniz...
Yeterli değil tabi ki Özel merkezde ataması çıkan gidiyor yerine yeni alıyorlar 1 yılda sonra gidiyor

türkiye'nin hangi biriminde yeterli ki sağlık gibi önemli bi sektörde yeterli olsun..!tabiki değil..çoğu diyaliz merkezi tanıyorum ki temizlik elemanına teknisyen sertifikası alıp çalıştırıyor..devlet ise ona keza..her yıl KPSS ama hiç bi yıl kaydadeğer bir atama olmaz..!!!
velhasıl gene bizden gidiyor gene bizden..allah sonumuzu hayır etsin..
hayır değil ne hemşiresi ne sekreteri ne doktoru nede hizmetlisi yeterli.
birde çok önemli bişi var mesela bi hemşire yada doktor değişikliği olacak direk diyalizdekini alıyorlar saçmalık..
biz normal servis hastası gibi değilizki her diyaliz sertifikası olan hemşire benim damarıma giremezki 3yıl birlikte aile gibi olduğum ablamı alıp bana 6ay kursa gidip sertifika alan bi hemşire yollarlarsa olmaz kii...
birde diyaliz hastasının servis hastasından farklı bi yerinin olduğunu kabul etmeliler bence personel değişikliğini demokratik bi şekilde yapmalılar bizimde söz hakkımız olmalı.
çok hayalperestim biliyorum ama haksızda görmüyorum kendimi...