gencdiyaliz forum

Tam Versiyon: Organ Bağışı yaptınız mı ?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Organ Bağışı yaptınız mı ?
YA BEN ASKEDERKEN ORGAN BAGIŞI YAPMIŞTIM BOBREKLERIMI KARACIGERIMI VE KALBIMI BAGIŞLADIM AMA NE YAZIKKI BOBREKLER İFLAS ETTİSmile
ya bence bu sitede ki bu ankat sonucu pek doğru sonuçlara ulaşmaz zaten bu sitede üye olanlar hep bu acıyı tatmış kişiler zaten vericem diyecekler ama nerde eğer böyle bi anket türkiye genelinde yapılıp bu sonuç alınsaydı bunca diyaliz hastası olmazdıSadSadSadSad
arkadaşlar ben bağışlamadım ama bu konuda sınıf olarak calışmalar yaptık girip bakarak bu konuda bilincli olmayan vatandaşlarımızı bilgilendirmek bizlerin görevi bu siteye girerek hem kendi geleceğiniz için hemde bir çok ORGAN NAKLİ bekleyen vatandaşlarımız için sitemize uğrayın

SİTEMİZ: http://www.organbagisi.blogspot.com
sevgili dila elinize saglik cok güzel seyler yapmissiniz,sayfanizin linkini ana sayfamizdada ekliyorum,sitemizdende organ bağışı ile ilgili tüm içeriği kullanabilrsiniz : ) aramiza hosgeldin sevgiler
dilacım sizi kutluyorum sınıf olarak çok güzel şey bunlar.keşke canım büyüklerimiz de sizlerin kadar duyarlı olabilse..
teşekkur ederiz su an sitemiz blogspot olarak geçio ama en yakın zamanda com olarak geçicek bu konu ile ilgili en buyuk tesekkuru bizi yetiştiren ve bu konuyu yapmamızı sağlayan öğretmenler almalı en öndede VİLDAN GÜRSOY ÖĞRETMENİMİZ biz böyle öğretmenlere sahip olduğumuz için çok şanslıyız ATATÜRKÜNDE vadettiği gibi yeni nesil öğretmenlerden soruluyorrrr...bu kuşkusuz..
bende yapmayı çok istiyorum ben yapabilirmiyim acaba ..? tabi böbreklerimi weremem bi işe yaramaz SmileSmile
(10-21-2007 01:00 AM)28haziran demiş ki [ -> ]ya bence bu sitede ki bu ankat sonucu pek doğru sonuçlara ulaşmaz zaten bu sitede üye olanlar hep bu acıyı tatmış kişiler zaten vericem diyecekler ama nerde eğer böyle bi anket türkiye genelinde yapılıp bu sonuç alınsaydı bunca diyaliz hastası olmazdıSadSadSadSad

üzgünüm ama size katılmıyorum ben hasta değilim ama organlarımı bağışlayacam...
arkadaşlar şöyle soralım böbrek hariç diğer işe yarayan organımız varsa(kaldıysa)bağışladınızmı?
yada bağışlamak istermisiniz?
bağışlamak isteyenlerde nasıl yapabilir?Wink
Referans URL