gencdiyaliz forum

Tam Versiyon: dilek kutusu..
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
dilek kutusu..

burası dilek kutusu buraya olmasını istediğimiz dileklerimizi yazalım olur mu?

ben bu sitedeki herkesin çok mutlu olmasını diliyorum
ımmmmm ben sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bir evlat istiyorum.. kendi sağlığımı kaybetmeden onu dünyaya getirmek istiyorum.. ve onu iyi bir insan olarak yetiştirmek istiyorum ben galiba tüm hayatımız "O" olsun istiyorum : ))
bende reikiyle böbreklerimin iyileşmsni seneyede tatile gitmek istiyorummm Big Grin ahh tatil nerdesiin
kız fasulyele sizde orda aylaklık yapmayın çalışın bakimm
ben ben su dunyada sorunsuz sekilde yasamak istıyom çok yoruldum bu hayatan kendi hayatımı kurub sorumluluk almak istiyom tum kby gibi bende minik kardeslerimin öncelik sonra benim allahın izni ile nakil olmak istıyom mutlu sade bi hayat yasamak istıyom tsk konu için arkdsm
Herkesin mutlu ve sağlıklı olmasini istiyorum : ) Bütün dünyada barış istiyorum... Savaşlar olmasin diyorum....
Vermek istemeseydim istek vermezdim diyor yaratan
istedikleriniz gerçekleşir yeterki inanın

Gizlihayran demiş ki

Alıntı:kız fasulyele sizde orda aylaklık yapmayın çalışın bakimm
bir gün tembellikten sıkılacaklar onlar da merak etme sen
aylaklık da bir yere kadar
birazcık nazlanıyorlar onlar şimdi o kadar Wink

Ben de tüm dilekleriniz gerçekleşene kadar inancınızın hiç bitmemesini diliyorum

Kişi için neyin şer, neyin hayır olduğunu en iyi Allah bilir. Çünkü herşeyi takdir eden O'dur. ALLAH'dan her şeyin en hayırlısı neyse HEPİMİZ İÇİN ONU VERMESİNİ DİLİYORUM...
.
Bu sitedeki Arkaşadaşlarımının isteklerinin gerçekleşmesini ve sömürüsüz bir dünya istiyorum...Herkesin daha iyi şartlarda yaşadığı mutlu huzur dolu barış dolu sevgi dolu bir dünya Wink
Hayırlı bir ömür diliyorum ve maneviyatımın çok daha güzel yaşayabildiğim zamanlar. Ve herkesin hayırlı bütün dileklerinin kabul olmasını diliyorum.
ben kizimin bir an once nakil olup kucucuk bedenindeki hastaliktan kurtulmasini ve kizimlabirlikte daha uzun yillar yasamak istiyorum .Dileyim kabul olurmu ne dersiniz .
ben de hayırlısıyla nakilli kişilerin arasına girmek istiyorum nakil bekleyen arkadaşlarında muradına ermesini birde kana kana su içme istiyorumSmile birde cips kola yemek istiyorumSmile
sevda bende aynen senin dilediğin şeyi diliyorum..bi tane dünyalar tatlısı hayırlı ,güzel ahlaklı ,sağlıklı sıhhatli çoooook güzel bir evlat diliyorum..bunu en çok ta eşim için istiyorumm..çünkü onu çooook seviyoruuum..
ha birde burda yazılan ,dilenen tüm dileklerin ,ALLAH katında makbul olunan dualar olmasını diliyorum..ALLAH hasta kullarının dualarını geri çevirmez..ALLAH lütfuyla lütuflandırsın hepinizi arkadaşlarıım..
birde benim 4 büyük derdime derman istiyorum ALLAH hepinizin yanında olsun her daim..
Referans URL