gencdiyaliz forum

Tam Versiyon: yardimm
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar benim bir sorum olcak yardimlarınızı bekliyorumm..ben 10 yıllık isteğe bağlı bağ kurluyum.ama hiç yatmadı . şimdide sigortalı bir işte çalışmak istiyorum.çalıştığım takdirede bağkurum ne olur...yardimlarınızı bekliyorum.
bendede buna benzer bir durum var bende ssk ya baslamistim,ama hic sonra yatmadi , simdi babamdan emekli sandigi sadece saglik güvencesi var malulen bende iste calisip ssk ya gecsem diye düsünüyorum ama arastirmak lazim burda sorun olacak sey ,diyalize girdigimiz icin islemlerin bir an önce olmasi ve gecisten sonra sürekli bir isin olup paranin yatmasi , senin durumun istege bagli sanirim bu konuyla iligli sosyal hizmet veren siteler var , bir mail atarsan cevap gelir sanirim cevabi bizlede paylasirsan sevinirim : )
http://www.diyaliz.net/uzman/sosyalsoru.php e üye olup soru sorabilrsiniz
ayrica boyle sitelerde var http://www.insangucu.com.tr/default.aspx...58&fcid=29 sevgiler : )
ilaçlarımı herzaman aldığım eczaneden alamıyacakmısım bu ne demek bilen var mı? (ben peliton diyaliz hastasıyım) ilacımı nereden alacagıma kim karar veriyo? böyle bişey olabilirmi?
sevgili sevilay,eczanaler odalar birligi kendince bütün türkiyede bir protokol imzaladi ,her eczane kotaya göre sıraya giriyor,ama bu sekilde olunca hastalar mağdur pozisyona düsüyorlar bu durumu bizim merkezde bir arkadasla beraber ssk ve bakanliga dilekce yazarak mağdur oldugumuza dair yazi gönderdik sonucu bekliyoruz,durumu haberder ederim,benim bildigim bu konuyla ilgili olarak kan ilaclari (eprex,v.s ) türü ilaclarda sorun oluyor,digerlerini istedigin yerden alabirsin ama periton konusunda bilgim yok , dedigim gibi bu tam yasal birsey degil, eczaneler odasi tarafindan uygulanmis,sonucu bekliyoruz,burdanda bazi eczaneler ugrasiyorlar,neticeyi bildirecem,sende siradaki eczaneden ilaclarini alabirsin,liste herhangi bir eczanede vardir,sevgiler gecmis olsun...
Referans URL