arkadaslar ben Bursa Uludağ Ünv. okuyorum . Okuldan gereklı izinlerı aldıktan ve guzel bır zaman dılımı belırledıkten sonra bir eğitim panel gibi bir şey düzenlemeyi düşünüyorum .Ege Ünv. sayın Süleyman Hocamızda bizlere destek olabılcegını geçen gunku telefon görüşmemizde dile getirdi . eger sizlerde bana destek olmak isterseniz Eğitim Gününü okuldan gereklı ızınlerı aldıktan sonrada sızlere de iletmek isterim .
sevgi ve saygılarımla
tatlı cadı
Gencdiyaliz olarak hertürlü destegi yani duyuru v.s destegini veririz: )butun üyelerede toplu olarak mail atabilirim,haberimiz olsun : )
ılgınız için teşekkurler o zmn bende bızım unv ıle gorusup ne zaman oalbılcegı hakkında bılgıyı sıze ıletırım
sımdıden teşekkur ederım ıyı geceler
mutlu ve umut dolu yarınlara
sevgılerle
tatlıcadı
cnm çok güzel bi fikir ben senin yanındayımm olabildiğim kadar sen bu işi yaparsınn :)herkese slm kndnz çokk iyi bakınn
Cok Güzel Bir Calisma Bende Elimden gelen destegi veririmm Tatlicadi yanliz degilsin bu yolda tskler basarilar....
Ben hem meslektaş hemde diyaliz hastası olarak destek veririm

ama denizlideyim nasıl olcak

bende burda mı düzenlesem

Pamukkale & Uludağ iş birliği yapmaz mı acaba

bende sonuna kadar eğitimde yanınızdayım. elimden gelen bütün desteği vermeye hazırım....
hepınız harıaksınız arkadaslar ... sizelri çok ama çok sevıyorum .....
Hımm haberler bekliyoruz senden

Uludağ Üni. Diyalizi basarız bak

Ne de olsa bir defa girdim orda diyalize

tatlıcadı sen süpersin..eğitim hakkındaki duyalılığın için seni taktir ediyorum.bizlerde elimizde ne gelirse yapmaya hazırız.
ARKADASLAR HEPINIZI BI KERE DEDIM SOZ VERDIM ...
EMIN OLUN KENDIMI TOPARLADIGIM GİBİ İLK İŞİM BU YOKSA KENDIMI AFFETMEM ...
bende bursa uludağda nakil oldum.. tatlı cadı yanındayım bende...
bende varımya beni de unutmayın ha ne gerekiyorsa veselam yola devam he oldu bu iş ya temem
harıkasın hasan ya

ewet ben de varım bu işe benden de yardım gelecek arkadaşlar eğitim için herşeyi yapmalıyız

yeter ki yapabileceğimiz bir şeyler olsun..her zaman desteğe varız..
başarılar canım..

hepınıze çok teşekkur ederım ...
bende yanımdayım elimden ne geliyorsa yaparım...
konuyu merak ettim ne üzerine eğitim..
sıkıntın olduğunda buraya yaz bilgi milgi kaynak filan lazım olursa
elimizden geleni yaparız seferber oluruz icabında...
hadi görelim seni uludağın tozunu attır...