arkadaslar burada kı amacım...
bir düşünelim bakalım suan her şey yolunda olsaydı ne yapmak ısterdınız yanı nerede bulunmak hangı şehırde yaşamak hangı iş dalında çalışmak ve özellıkle de buna cevap yazmak yerıne ne yapmak isterdiniz ?
ben mesela izmirde olmak orade ege unv . okuyo olmak sonra da gıtarımı alıp motoruma binip sahıl kenarına inmiş gitar çalmak isterdım
( tabı onumde de şapkam maksat hem eglence hem para toplayabılırız belkı

)
şimdi sıra sızde haıd bakalım kım nerde nasıl olurdu acaba merak edıyorum açıkçası

saat gecenin 5i uykuda olmak isterdim ama uyku tutmadı

BEN İŞİMİ BULMUŞUM VE SEVDİĞİM KIZLA HAYATIMI KURMAK VEÜNİFERSİTEYİ BİTİRİB İŞİMDE BİRAZDAHA YÜKSELMEK VE KENDİ AİLEM KURUP GÜZEL VE SEVİYELİ BİR HAYAT YAŞAMAK İSTERDİM ÇOK ZENGİN OLURSAM ETRAFIMDAKİ DÜŞKÜN VE DİYALİZ KARDEŞLERİME ÇARELER ARAMAYI DÜŞÜNÜR DİYALİZ VAKIFLARINA YARDIMCI OLMAYI DİLERİM ÇÜNKÜ BENİM ÇEKTİĞİM SIKINTILARI ONLARIN ÇEKMESİNE DAYANAMAM ONLAR BENİM CANIM VE HEP ÖYLE OLCAK
harıkasın sen hasan

evt arkadaslae başkayok mu .....
hımmmm
ozmn kımse bbışey yapmak ıstemıyo boş boş oturun bakım aşk olsun yanı hadı ama ya

BEN ŞİMDI NE YAPMAK MI ISTERDIM HALI SAHA HER GUN MAÇ YAPMAYI ISTERDIM SAGLIGIM DA HAFTASNIN 4 GUNNU INSAN EGER HALI SAHADA OLURSA TABI KI EN COK OZLEYECEGI SEY HALI SAHAD TOP OYNAMAKTIR
o da guzel

bende bıraktım sporu ama merak etme devame edıcez er ya da geç

ben bi ara yurdışına gitmeye çalıştım,gidemedim o biraz içimde kaldi ama sonradan burada kalmanin daha hayirli olduğunu anladim, onun dışında ne yapmak isterdim : ) aslinda yapamadığım pek birşey yok Allah'a şükür ama dializ konusuna gelirsek özgür birisi olmak isterdim gerçekten bu 3 yıl içerisinde insan rahat özgür bir yaşamın değerini daha ii anliyor,ama herşeye rağmen halime yatıp kalkıp şükrediyorum,bir istegim daha var oda uçmak : ) dalabiliyorum nede olsa hafiften denize

hehe

harıkasın admın amca

ona bakılırsa bende yurt dışındakı egıtımımı yarıda bırakamk zorunda kaldım orda kalıp tamamlamak ısterdım

ondan sonra unv.aılemden ayrı bıyerde yanı farklı bir şehırde kendı ayaklarımın ustunde durarak arkdaslarım gibi her istedigimi rahatça yaparak geçirmek isterdim

ama şimdide kaçamak yapıp yapmıyo degılım mesela bugun hast. erken çıktık gıttık arkadaslarım bana partı verdıelr gıtıım gıtar çaldım şarkı soledım ama şimdide bogazım acıyo insan o kadar çemkırır mı hiç dııl mı yanı

Alıntı:ama şimdide kaçamak yapıp yapmıyo degılım mesela bugun hast. erken çıktık gıttık arkadaslarım bana partı verdıelr gıtıım gıtar çaldım şarkı soledım ama şimdide bogazım acıyo insan o kadar çemkırır mı hiç dııl mı yanı
en iisini yapmışşın vallahi işte hayat geçiyor , her anını ii değerlendirmek lazim dializdede olsak hastanede de: )
sen bu arada hastanede durum nedir ? ne zaman cikiyorsun ? bende bi ara takilmiştim pek keyifli bi yer degil ama insan çok şey öğreniyor : )
valla ben de bı bılsem ne zmn çııçagımı çok sevınıcem ama şafak karanlık sanırım

olsun ya ınsan hiç ıkıncı evınden sıkılır mı degıl mı yanı

açıkçası şehirdışında da olsam hastanede de olsam evde de olsam buraya gırmeden duramam

kımse engelleyeeeeee meeeeeeeeeezzzzz

hepınızıçok sevıoyrum kib başbaşın
SANIRIM KIMSE BİR ŞEY YAPMAK ISTEMIYOR ARTIK.....
O ZMN BEN SOLEYIM ...........
SU KOLUMDAKI SERUMDAN BI AN ONCE KURTULMAK İS-Tİ-YO-RUMMMMMMMMMMMMMM.....
VE NETTEN ÇIKIP YATMAK ISTIYORUM ARTIK

HADI HERKES KENDINE CİCİ BAKSIN KOCAMAN OPTUM HEPINIZI HOŞÇA VE MUTLU KALMANIZ DILEGIYLE

MUTLU VE UMUT DOLU YARINALARRAAAAAAAA
şimdı ne yapmak ısterdım bılımosun talı cadım kardesım elımde bır sıhırlı degnek olsa butun ınsanlara degdırırıdım ve butun ınsanlar gıdıp organlarını bagışlarlardı ve organ bekelyen tum kardeşlerımız kurtulurdu :

benımkısıde boyle bır sey
kardesım ken ıyı bak oldumu hastanede dıkkat et kendıne ben oranın ne oldugunu cok ıyı bılıyorum ınsan orda 3 ay ve ayrı bır 30 gun yatarsa anlıyor ken ıyı bak gor salıcakla kal
Ben de uyumak istiyorum şu anda
çok yoruldum yaa
hala buralardayım nasıl oluyor bilmiyorum ama

herkese sevgiler....
slm arkadaşlar hepinizin tek tek kandili mübarek olsun rabbim layıkıyla bu geceyi ihya etmeyi nasip eylesin. ALLAH'IM (cc)BİZİ SENİ SEVMEYİ VE SENİ SEVENLERİ SEVMEYİ VE BİZİ SANA YAKLAŞTIRAN HERŞEYİ SEVMEYİ NASİP EYLE! YA RAB! SENİN SEVGİNİ BANA SUSUZ KALMIŞ BİRİSİ İÇİN SUYUN DEGERLİ OLDUGUNDAN DAHA DEGERLİ KIL.''AMİN )HAYIRLI KANDİLLER
bende sizlere saglıklı mutlu günler dilerim kadir geceniz mübarek olsun
ben şimdi nakil oluyor isterdim saglıgıma kavuşmak isterdim
arkadaşlar forum olarak herkezın mubarek kadir gecesi mubarek olsun hayırlı kandıller
bır an önce her şeyın yoluna gırmesını ıstıyorum artık........... ve sabahın bır once olup bayram şekerlerını toplamak sıtıyorum

ya ben çocuk olmak ıstıyorum onlar ne guzel sabah kalkçaklar şeker toplıcaklar acaba bende yıyenlerımle çıksammı ne dersınız

hafıf hormonlu arkadas desınler aslında daha 0 - 6 yaş grubunda kendı derler fena fıkır degıl aslın da dimi