gencdiyaliz forum

Tam Versiyon: nakile hazırlıktaki umudum
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
sevgili arkadaşlarım beni bundan 2 sene evel nakile hazırlıkvekadavraya hazırlık ve sır için samsun tıp vakültesine çağırıldım inanmasınız bütün tahliller için tam 3 aya yakın havza dan gidib geldim one işkencedir ya anlatamam yazık de3yilmi yani bize veya bana yani insanın canını bezdiriyo ya bir tahlil veya bir vilim vs yire muane için adam sana gün vewriyo diyaliz hastasıyım diyom ne yapalım kardeşim diyo yani demek istediğim madem bize böyle bir imkan veriyosunuz hastanenin yönetim kurulundan diyaliz hastasına bir terolans tanınsa hasta kardeşimizi hastaneye yatırılsa bigüzel tüm tahliler teker teker bir iki havta içinde olub bitse vena olmazmı yani inanmasınız bezdim ya hatta bir an bırakıb gitmeye karar verdim tam bütün işlemlerim biitti tekrar baştanyine kontrolden geçmem gerekiyo bu sonuçların geçerlilik ayı altı aydır anlıycanız işimbitti yine kontrolzamanı gelmişti ben daha hale gitmiyom çünki hem maddi hem manevi adamın dayanacak güçü olmuyo inanmasınız işallah bunlara bir son verilirde bizde kurtuluruz .....tüm arkadaşlara sevgiler.......
Bende mersin universitesinde bir kısım teste girmiştim gercekten bazi testler cok kasıcı oluyor ama simdi,izmirdeki hastanelerde (ege ,dokuz eylül v.s )tahlil v.s islemleri öyle diger yerler gibi zor degil , kan verip doku tipi,pra testi birde epikırzle cozuluyrdu,kani veriyorsun 15 gün sonra tekrar cagiriyoalardi okadar, genede bi sorun ilgili kurumlara ,hayirlisi olsun...
Bende kesinlikle katılıyorum istanbul da nakil hazırlıklarına başladım.herksten aynı şikayetleri duyuyordum tetkikler için çok gün atıyorlar .başladık önce kan tetkiklerinden sonra filmlere geçtik bir randevu 3 ay atıyorlar ne yapıyrosun diyorum bir filme 3 ay atılırsa benim hazırlığım bir kaç sene bulur bir de istanbul büyük bir şehir olduğu için hasta çok fazla. bende sadece kan tetkiklerini üniversite hastanesinde yaptırmak zorunda kaldım diğer tetkikleri dışarda özel olarak yaptırdım bence de bir çözüm bulunmalı ve nakil hazırlığında bulunan hastalara toleranslı davranılmalı ve ayrıcalık söz konusu olmalı.sonuçta hiçbirşeye geç kalmamak gerek...
Arkadaşlar,
Ege Üniv.,9 Eylül ve Akdeniz Üniversitelerine kadavradan sıraya girin.Oralarda o kadar uzun sürmüyor ve 5 günlük bir yatış işleminden sonra sizi listelerine alıyorlar.İstanbul'daki Çapa ve diğer üniversite hastanelerine yazılmadım ama İzmir ve Antalya'da bu işin daha kolay ve sırada bekleyen hasta buralardaki hastaneler kadar fazla olmadığından girdim. İstanbulda'da maddi durumu iyi olan hastalar özel hastanelere mutlaka yazılsın derim.
UMUDUNUZU KAYBETMEYİN..Sevgiler..
emos24 merhaba..sen daha nakil olmadınmı..ben seni oldun sanıyodum..en son öle sölemiştin..bi sorunmu çıktı yoksa benmi yanlış anladım..uzun süredir siteye girmiyodum.(yaklaşık 1 senedir)son durumun hakkında bilgi verirsen sevinirim..hoşçakal görüşmek üzere..
selam gülümse evet henüz daha nakil olamadım çünkü bazı sorunlar çıktı .önce kolumla alakalı fistülle problemim çıktı onunla 1 yıla aşkın uğraştık ateş tansiyon ve nabız çok yüksekti kullandığım ilaçlar malesef sonuç vermedi çok uğraştık hastanede yattım şimdi iyiyim birçok tetkikleri takrar yaptırmak zorunda kaldık ameliyat için gün aldık hayırlısıyla inşallah bir sorun çıkmazsa en kısa zamanda.ama herşeyin hayırlısı canım sen neler yapıyorsun?
merhaba emos24,çok üzüldüm canım ya.geçmiş olsun sana.geç olsunda güç olmasın.inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız.bende ufak bi sorun atlattım.sanırım böbrek beni terk etmek istedi ama izin vermedim:)daha doğrusu doktorlar izin vermedi.çok şükür şimdi iyiyim.düzenli konrollerimede gidiyorum. işimede devam ediyorum.şimdilik no problemSmile görüşmek üzere..kendine cici bakWink
merhaba emos24 inşallah en yakın zamanda naklin gerçekleşir ve sağlığına kavuşursun ben haticean .kendine iyi bak hoşçakal
Referans URL