gencdiyaliz forum

Tam Versiyon: bende aranıza katıldım hem foruma hem hastalık olarak
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
merhaba arkadaşlar ben muhammet 22 yaşındayım 1 ay önce K:B:Y teşisi koydular ve diyalizle tanıştım henüz tam alışamadım ama zaman la alışacağımı ümit ediyorum koluma fistül çok yakın zaman da açıldı şimdilik boyundaki kataterle idare ediyorum nette araştırırken genç diyalizle karşılaştım ve çok mutlu oldum böyle bir paylaşım sitesi olduğu için herkese çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum selamlar.
Aramıza hoşgeldin muhammed daha yaşın gençmiş moralini bozma sitemize gelmekle çok ii yaptın umarim güzel şeyler bulursun sana tavsiyem tamamlayıcı tıp bölümünü iice okuyarak enerji ve nefes tekniklerini geliştirerek bedenini daha sağlıklı hale getirmeyi öğrenmen,bekleyerek üzülerek birşey olmuyor,araştırmaya kendimizi yenilemeye devam diyorum , foruma hoşgeldin paylaşımlarını bekliyoruz : )
[[/size][/font]font=Tahoma][/font][/font][font=Times New Roman][font=Verdana][size=medium]
(12-29-2008 09:09 AM)muhammet86 demiş ki [ -> ]merhaba arkadaşlar ben muhammet 22 yaşındayım 1 ay önce K:B:Y teşisi koydular ve diyalizle tanıştım henüz tam alışamadım ama zaman la alışacağımı ümit ediyorum koluma fistül çok yakın zaman da açıldı şimdilik boyundaki kataterle idare ediyorum nette araştırırken genç diyalizle karşılaştım ve çok mutlu oldum böyle bir paylaşım sitesi olduğu için herkese çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum selamlar.
(12-29-2008 09:09 AM)muhammet86 demiş ki [ -> ]merhaba arkadaşlar ben muhammet 22 yaşındayım 1 ay önce K:B:Y teşisi koydular ve diyalizle tanıştım henüz tam alışamadım ama zaman la alışacağımı ümit ediyorum koluma fistül çok yakın zaman da açıldı şimdilik boyundaki kataterle idare ediyorum nette araştırırken genç diyalizle karşılaştım ve çok mutlu oldum böyle bir paylaşım sitesi olduğu için herkese çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum selamlar.
merhaba muhammet aramıza hosgeldın gecmıs olsun ılk zamanlar alışmaman cok normal cunku baya guc oluyor ama kesınlıkle de moralını sakın bozma alışmaya bak dunyanın sonu degıl en kısa zamanda aılende canlı verıcın varsa bobrek nakli olmaya bak en guzelı fazla dıyalize gırmeden bobrek nakli olmaktır bu arada kateterıne cok ıyı bak enfeksıyon kaptırma en fazla gun daha sonra mutlka kataterını degıstır
http://www.gencdiyaliz.com/index.php?pid=10 buraya bakarsan yenı dıyalize baslayanlar ıcın bazı ıpuclarını bulabılırsın tekrarv aramıza hosgeldın gecmıs olsyn forumda paylaımlarının devamını beklıyoruz sevgılerle
ben de aranıza yeni katıldım 3 yaşımdan bu yana K.B.Y hastasıyım 6 sene hemodiyalize girdim 13 senedirde periton diyalizi oluyorum
(02-01-2010 03:10 AM)kardelen1982 demiş ki [ -> ]ben de aranıza yeni katıldım 3 yaşımdan bu yana K.B.Y hastasıyım 6 sene hemodiyalize girdim 13 senedirde periton diyalizi oluyorum
Aramıza hosgeldin , kücük yasta bu hastaliklarla mücadele etmeyi ancak bu sitedeki senin gibi olan diğer insanlar anlar , moralini hiç bozma , umarim bu sitede güzel şeyler bulursun , aramiza hosgeldin sevgilerle Smile
Referans URL