gencdiyaliz forum

Tam Versiyon: bir öneri
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
çoğu sitenin msn grup odaları var. neden bizim bir tane yok?
Canım chat odasi actik bu işide sen yap ugrasirim diyosan ekle bi msn hesap : )
Kemal abilere sor onlar yapmıstı ,işte sen ilgilen : ) Bu görevi sana veriyoruzSmile
tamamdır halledip buraya yazarım adresi.
xxxxxx@groupsim.com grubumuz hayırlı uğurlu olsunSmile msn adresinize ekleyerek grubu her online olduğunuzda sohbet edebilirsiniz.

(güvenlik nedeniyle tam ismi yazmiyalim,heryer organ taciri doldu,ben bu adresi toplu mail olarak aileden üyelerimize gönderecem ,sadece sitemizdeki üyelerimiz görsün. sevgilerimle (fantastic)
güvenlik nedeniyle tam ismi yazmiyalim,heryer organ taciri doldu,ben bu adresi toplu mail olarak aileden üyelerimize gönderecem ,sadece sitemizdeki üyelerimiz görsün. sevgilerimle Smile
peki abişim sen doğrusunu bilirsinSmile öyle biri oldumu ben defederim odadan güvenebilirsinSmile genede merak edenler özel mesajla bana ulaşırlarsa adresi iletebilirimSmile
(03-10-2010 04:40 AM)gizlihayran demiş ki [ -> ]peki abişim sen doğrusunu bilirsinSmile öyle biri oldumu ben defederim odadan güvenebilirsinSmile genede merak edenler özel mesajla bana ulaşırlarsa adresi iletebilirimSmile
isteyenler adresi bana özel mesajla ulaşabilirSmile
Referans URL