gencdiyaliz forum

Tam Versiyon: ORGAN BAGIŞI HAKINDA BENLE YAPILAN ROPORTAJ
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
EVET ARKADSLAR DUN  BENLE YAPILAN ROPORTAJ HURRİYET GAZETESININ İNTERNET SİTESİNDE YAYINLANDI BU SEVINBDIRICI HABERI SIZLERLE PAYLAŞMAK ISTIYORUM

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/752436...1&sz=81666

http://www.memlekethaber.com/?mhpanel=mh...mad%C4%B1!

http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=7028

http://www.takvim.com.tr/2007/10/21/gnc130.html
Çok güzel bir haber Fatih
Senin adına çok sevindim...
Umarım organ bağışı konusunda daha duyarlı oluruz...
Harika olmuş roportajın fatih inşallah insanlarımız organ bağışı konusunda daha duyarlı olur bizde elimizden geleni yapalım her bulduğumuz fırsatı değerlendirelim.sonuçta bir HAYAT söz konusu ....
tebrik ederim.ana sayfamizdada yayinladik fatih Smile hayirli ugurlu olsun.umarim organ bağışı konusunda daha çok insana ulaşırız senin gibi arkadaşlar sayesinde Smile
abıcım harıkasın kelımeler kıfayesız kalıyor ...
sagolun kardeşlerım sız yanımda oldukca bu tur haberler le sesımızı duyurmaya devam edecez
burdan volkan kardeşime tesekurlerımı sunmak ıstıyorum o olmasaydı bunlar hayyata olmadı ıyıkı varsın volkan sagol
tatlı cadım beyza kardesım sende ıyıkı varsın sagol :9
emoş ve mavı ay ablam sagolun dıleklerınız ıcın

bız burda kenetlendık zaten bundan sonrad onumuzdekı engellerı hep beraber asacaz hep bırlıkte burdan tum turkıyeye ses olacaz ıyıkı varsınız allaha emanetsınız saglun
arkadaşım elerin dert görmesin bilyomusun ben 13 sene evel okula giderken bir diyaliz hastasını hastaneye kadar sakat arabasıyla götümüştük bende diyodum kendimce bu amca hergünhastanede ne yapıyo diye kendi kendime söyleniyodum bana hanımının dediği tek kelime aklımdan çıkmyı olum böbrek hastası amca nuriçinde yatsındemişti bende geçistirmiştim simdi kendisini daha iyi anlıyorumdemekki hastaneye bundan sık gidiliyomuş simdi o kardesim öleli 5 sene oluyo onun yerine ben gidiyom yani okadar önemli bir hastalıkmış simdi daha iyi anlıyom organ bagışı hayat kutarır belki br günsizde bobrek hastası veya baska bir organ hastası olabilşirsiniz lütfen organ bağısınfda bulunalım nice güzel salıklı günlere kimseler alamasın........**
bende bi arkadas tanimistim antalyada ilk diyalize girerken bu arkadaş bir sene önce organ bağışı kampanyası için antalyaya gelmis bu konuda çalışmış.sonra 1 sene sonra kendisini diyalizde buluyor.babasindan organ aldı fazla diyalize girmeden ameliyat oldu.ama hayat ilginc iste nerden nereye...
İşte bu yüzden
Organ bağışı önemli bir konu
ben sağlıklıyım organ bağışıyla ne alakam olur dememek lazım
hayat insana ne gösterir ne yaşatır bilinmez
bizi nelerin beklediğini bilmiyoruz
Benim de bir tanıdığım vardı
diyalize giriyordu küçücük kız
Annesinden nakil oldu da kurtuldu
o zamanlar farkında değildik ciddiyetin tabi
başımıza gelmeden çoğu zaman anlayamıyoruz malesef

Teşekkürler Fatih
gercektem ni volkan baya uzuldum ya bu hastalık ınsanı nerde nasıl bır sekılde bulacagı bellı olmuyor en azından senede bır mutlaka chec up yapılması lazım bence ınsanlarımız chec up a cok pahalı dıyor ama sıgaraya verdıklerı paryla sende 10 tane checup yapılıyor Smile sızde yakın cevrenızdkı ınsanları uyarın en azından mutlaka 6 ayda bır kan tahlılı yaptırsın dunya nefroloji dernegının tahmını bu hastalık dunyada 2 kat daha fazla olacak Sad oyuzden cok dıkkat temek gerekıyor ken ıyı bakın gor
tesekurler ablası sagol evet her ınsan mutlaka bır gun organ bekleyebılır senınde ıkı bobregın var benımde madem senın de ıkı bobregın olduguna gore sende o zaman bu hastalık ın bır adayısın degılmı ken ıyı bak gor
Teşekkürler fatih abi bu röportaj için çok güzel olmuş
Organ nakli hakkında ve hastalık hakkında herkesin bilinçlenmesi lazım Smile
eywallah efetürk sagol bır seyler yapmaya calışıyoruzdestegınızı esırgemeyın Smile
haaaaaa unutmadan o makınalar daha yenı 2 senelık baya ıyı temızleme oranı %95 hemde ınsan cok rAhat cıkıyor sevgilerle Smile
sana katılıyorum fatih .bende mavi makinada giriyorum gambroda çok memnunum.dediğin gibi temizleme oranım yüksek hem de rahat çıkıoyrum ve beni fazla yormuyor.
evet ya ablasıııııııııı konuş bızım makınalarrrrrrrrr cok rahat onu gorenn ya ne kadar eskı dıyorrrr
vala be denemedıgım makına kalmadı braun gırdım rahatsızlandım freneınus onuda denedım ama guzel degıl ben makınamda mennunun
benım gıriş kreatın 9 cıkış 2.2
benım ure gırış 45 ckış 13 varmı bır fark dıger makınalarlaaaaaa Smile
yarın ne olacağının hiç kimse garantisini veremez.bunu insanlara anlatmak çok zor.tebrik ederim fatih bey.bu röportajla eminimki aklında soru işreti olan kişiler sorularına yanıt bulmuşlardır...
Referans URL