gencdiyaliz forum

Tam Versiyon: kadersiz
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
serserihayat66Yasaklı kelimeler sistemce kaldirilmiştir slm arkadaşlar tanışmak isterseniz beklerim
selam anil aramiza hosgelidn bize sağlık durumun diyaliz organ nakli v.s paylasirsan seviniriz.
evet anıl öncelikle bizlerle sağlık sorununu paylaşırsan daha iyi olur..neden kadersiz diye başlık attın bir de onu merak ettimSmile
slm naber anıl hoş gedin arkadaşım sen asla sen ol karamsar olma dertlerin varsa anlatmalısın canım  tamammı hadi kendine iyi bak yaradanın esiz mücüzeleri asla eksik deyildir arkadasıSmileWinkWinkShy
hasan bence anıl arkadaşımız çok isyankar gibi sanki..neden kadersiz bir de onu anlatsa gerçekten kadersiz mi bizde katılsak ona dimi;)anıl bak benim imzama gülümse kaderineWink
Anıl hoş geldinn burda mutlu günler geçirmeni diliyerummm
slm arkadaşlar ben bugün üye oldum bende 2,5 senedir diyalize girmekteyim ve nakil olan arkadaşlardan bazı bilgiler edinmek istiyorum. uyumsuz olanlar eklerse daha memnun olurum şimdilik hoşçakalın
melek aramiza hosgeldin merak ettigin sorulari forumda yeni konu açıp sorabilir,pek cok organ nakli olmuş arkadaşımız var, ayrıca chat odasina girebirsin zaman zaman üyelerimiz zaman zaman oradalar http://gencdiyaliz.com/index.php?pid=21
arkadaşlar bugününüze şükür edin bence. Beterin beteri var
melek 83 aramıza hoş geldin ya benimde her halde kan uyumsuz nakil olma sansım dahamı vazla ne yoksa hayelmi bakcaz ve görcez karamsar olmadına sevindim aramıza hoş geldin arkadasım kib
hasan yıldırım demiş kimelek 83 aramıza hoş geldin ya benimde her halde kan uyumsuz nakil olma sansım dahamı vazla ne yoksa hayelmi bakcaz ve görcez karamsar olmadına sevindim aramıza hoş geldin arkadasım kib

tşkler ederim hasan Smile)
admin demiş kimelek aramiza hosgeldin merak ettigin sorulari forumda yeni konu açıp sorabilir,pek cok organ nakli olmuş arkadaşımız var, ayrıca chat odasina girebirsin zaman zaman üyelerimiz zaman zaman oradalar http://gencdiyaliz.com/index.php?pid=21

tşk ederim admin Big Grin
slm adaşım aramıza hoş geldin bende nakil oldum ama ama sanırım uyumsuz konusunda yardımcı olamıycam başka merak ettigin varsa tabi bildigim kadarıyla yardımcı olurumSmile:)kib görüşmek üzere allaha emanet ol
anıl hoşgeldin hayatta hiçbir zaman kararsız olma daima mutlulugu düşün çünkü yaradanımız eger bizlere bu rahatsızlıkları verdiyse mutlaka onun sevgili kullarındanız bence böyle düşünüyorum mutluluk gölgen gibi peşinde olsun
slm melek Smile) bende melek 2 melek eder sana angels melek Smile) ayrıca tşkler aranıza aldığınız için bende ne diyeyim bari hoşbulduk bi çayınız vardır herhalde. AYrıca saol melek senin canının sağlığı yeter. Sende ALLAH 'a emanet ol. görüşmek üzere Smile)
siteyi melekler basti vallahi : ) umarim herkese daha çok şans getirir iki meleğin enerjisi : )
İçten söylüyorum AMİNNNNNNNNNNNNNNN.
melek hoşgeldın bıraz gec oldu ama Smile evet melekler her zaman yanımızda olsun bıze guc ve enerji verir bızım sıtemızde bır melek varkan ıkı oldu Smile volkan artık sıtemıze hack saldırısı olmaz meleklerımız var artık Smile sevgilerle
anıl aramıza hoşgeldin
sitemize daha sık uğra
seni aramızda görmek isteriz.
bu siteye gökten birtakım melaike indiğini duydum
bende bu mubarek ortama zuhur edeyim dedim.
Smile
fantastic demiş kisiteyi melekler basti vallahi : ) umarim herkese daha çok şans getirir iki meleğin enerjisi : )

şeytanlar basmasın daBig Grin yeterki melekler bassınWink

melek83 ve anıl aramıza hoşgeldiniz..Smile anıl konu başlığın sanki biraz karamsarlık var gibi gösteriyor..unutma ki umudumuzu ve inancımızı hiç kaybetmiyoruz..Wink
Sayfa: 1 2
Referans URL