gencdiyaliz forum

Tam Versiyon: sağlık
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar 4 ocakta 25 yaşını dolduruyorum öğrenci olduğum için şimdi rahmetli babamın ssksından dan yararlanarak diyalize giriyorum.Bu arada yaklaşık bir ay sonra dsi de özürlü kadrosunda çalışmaya başlıcam yani çalışmaya başladıktan bir ay sonra sağlık yardımım kesilecek çünkü 4 ay bifiil çalıştıktan sonra sağlık yardımı alabiliyorum.arada kalan 3 aylık süreçte ne yapmalıyım.diyaliz masrafları çok yüksek biliyorsunuz.bu arada 2007 martta 15 gün kadar sigorta girişim var.
o konuda benimde kafam karisik.bende ssk ya 3 ay kadar giris yapmistim.ama sonra düzenli iş olmayınca babadan malul olarak devam ediyoruz,sonucta 25 yasini gecsende %80 engelli oldugun icin ankaradan veya ssk müdürlüklerinden 25 yaşını gecsende bu raporlarla malulugun devam edebilyor,ayrıca senin işe girer girmez devlet kadrolu oldugun için hemen sigortaya gecmen lazim ama tabi bu konuyu yine sen http://bilgiedinme.ssk.gov.tr/bilgiedinm...kleForm.do
http://www.sosyalhizmetuzmani.org/mesajlariniz.htm de bakabilirsin durumu bize bildirirsen sevinirim aynı durumdaki arkadaşlara örnek olur..hayirlisi olsun
ARKADAŞLAR BEN DE BUGUN EMEKLI OLDUM SONUNDA BENDE ONU 4 GOZLE BEKLIYORDUM VE OLDU ALLAHA SUKURLER OLSUN KI 1800 GUNUM DOLMUŞTU ALLAH DİYALİZE GIREN VE SOSYAL GUVENCESI OLMAYAN TUM ARKADSLARIMIZA YARDIM ETSIN AMA DERTLER BITMIYOR YINE YILBASINDAN SONRA NAKIL OLACAM VE MAASIM BUYUK IHTIMALLE KESILECEK NE YAPACAZ BILMIYORUM KEN IYI BAKIN GOR
Selam arkadaşım. Bu arada doğum günümüzü peşpeşe kutluyoruz. ben 5 ocak doğumluyum. Gelelim sorununa, benim fikrimce, boşluktaki ara ssk pirimi ödense nasıl olur? Tabi bunu öğrenip sormak lazım! hoşcakal...
moonlight
sonuçta bişey olmaz her halde çünkü kurum aynı kurum 15 günde eskiden var sanırım bi sorunla karsılasmasın ya çünkü yasının dolmasına baya bizaman var sen rahatol ya benim bildim kadarıyla adam hem sakat maaşı alıyo hem yesil kartlı bi sorunla karşılasmıyo sen birazdaha kapsamlı bir araştırma yab sanırsam bir kolayı vardır
Referans URL