gencdiyaliz forum

Tam Versiyon: ödüllü resimler
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
buyurun arkadaşlar bunlar ödüllü resimlerdir.

[Resim: 1963budistjpgpb1.jpg]

1963 Malcolm W. Browne, ABD
Budist rahip Thich Quang Duc, Güney Vietnam Hükümeti'nin din adamlarına eziyet etmesini kendini yakarak protesto ediyor. Rahip yanarak ölürken hiç ses çıkarmadı ve kıpırdamadı

bu da 1994 yılında çekilmiş

[Resim: afrikatj8.jpg]

ve bu resmi çeken fotoğrafcı yıllar sonra ben niye o çocuğu almadım diye kafayı sıyırmış.

ve  bu;

[Resim: emreumutsmk4.jpg]

yorumlarınızı bekliyorum...
FERDI O RESMICEKEN SAHIS BU FOTODAN DOLAYI DEPRESYOANA GIREREK INTIHAR ETMIŞ BIZ NIYE BU KADAR BENCILIZ DIYE ALLAHIN VERDIGI NIMETLERE SUKRETMIYORUZ DIYE NE YAZKKI INTIHAR ETMIŞ
Teşekkür ederiz Ferdi....Evet bu resimleri bende biliyorum..Resimlerde çok ilginç...Hikayeleride öyle..

2. resimdeki çocuk 100metre ilerideki yardım kampından yardım almak için gitmeye çalışıyor ama akbabada onun ölmesi için onu bekliyor...Yaşam savaşı veren o çocuğu öyle bırakıp gittikten sonra fotoğrafçı dediğiniz gibi intihar ediyor...Hatta bu mail ilk internette dolaştığında ismi AKBABA idi..Çok acı gerçekten...

3.resimdeki bebeğin hayata tutunma çabası, yardım isteme çabasıda çok etkileyici..

Sevgiler..

mirsad cool

resımlerdekı ılgınclık olarakta ..2 ve 3. resımlerde sundan bahsedılebılır ..

ikiside hayata tutunmaya calışıyor ..ama kım başarabıldı ?
hepside birbirinden acı..acı ama gerçek..Sad

bebeğin hayata tutunma çabasını bizlere çok benzettim..iyi bakın arkadaşlar bizde aynen bu şekilde yaşam savaşı veriyoruz..Smile

sabreden derviş bu güzel paylaşım için teşekkürlerSmile
1. resim çok ilginç ya yanarken hiç ses çıkarmamış Sad
Referans URL