07-08-2006, 08:09 AM
Sayfa: 1 2
12-02-2007, 07:55 AM
VAYBE 2.5 SENEYİ BİTİRDİK ÇOK ŞÜKÜR SAĞ SALİM, BİR YANDAN DAHA DÜN GİBİ BİR YANDANDA ÇOK UZUN GEÇMİŞ GİBİ... BAKALIM HER YENİ GÜN BİZLERE NE GETİRCEK...
12-02-2007, 08:08 PM
şükür allahıma binlerce şükür 9--- biti --10 --girmek teyim allaha şükür allah hakımda hayırlısı neyse onu versın yasam devam ediyo işte acısıyla tatlısıyla tüm arkadaslarıma nakilli nakilsiz uzun ömür versın yasamak güzel be her seye rağmen kib sevgiyle kalın
12-03-2007, 05:08 AM
içinizde benden başka 20 yi deviren yok mu?
12-04-2007, 01:30 AM
ben 6 sene bitecek allaha şükür hayat devam ediyor herşeye ragmen yeterki umudunu yitirme
12-04-2007, 05:20 AM
en yeni ben miyim
allah daha nice yıllar nasip etsin arkadaşlar..benimde 10ayım bitti..vayy beee diyorum nasıl geçdiğini anlamadım çünkü.su gibi..
allah daha nice yıllar nasip etsin arkadaşlar..benimde 10ayım bitti..vayy beee diyorum nasıl geçdiğini anlamadım çünkü.su gibi..12-09-2007, 02:04 AM
bilmem 

12-09-2007, 02:15 AM
mrb arkadaşlarr....aranıza yeni geldim ben bir kby hastası değilimm allahıma şükür sağlıklı biriyim allah hepinize sabır versin inşallah daha daha iyi olursunuzzz....
12-09-2007, 06:58 AM
selam denizli horozu 10 senedir giriyom gerisi allah kerim
01-03-2008, 05:50 AM
5 yıl girdim dile kolay....alalh herkesi tez vakitte hayırlısı ile kurtarsın..

01-12-2008, 03:34 AM
Çok şükür bende yaklaşık 18 yıldır diyalize giriyorum... tabiki bunun ortalama 9 yılını periton diyalizi yaparak devam ediyorum. kendinize iyi bakın!
01-13-2008, 09:36 PM
moonlight82 demiş kiÇok şükür bende yaklaşık 18 yıldır diyalize giriyorum... tabiki bunun ortalama 9 yılını periton diyalizi yaparak devam ediyorum. kendinize iyi bakın!
valla arkadaşım maşallah...18 yıl uffff geçmiş olsun allah büyük sabır versin ve bir an evvel kurtulursun inşallah..

bu arada 18 yıl ya baya bi uzun zaman o yüzden nasılsın peki, durumun yani.. ben 5 yıl girdim çok uzun görüyordum kendimi, merak ettim..
02-11-2008, 06:33 PM
ben henüz girmedim...
02-24-2008, 05:11 AM
ya arkadaşlar gerçekten ALLAH hepinizin yardımcısı olsun ...
diyaliz hakında daha çok sey
öğrendikçe sizi daha iyi anlıyorum ..
keşke elimden bişe gelebilse ama sadece dua etmek gelio elimden...

diyaliz hakında daha çok sey
öğrendikçe sizi daha iyi anlıyorum ..
keşke elimden bişe gelebilse ama sadece dua etmek gelio elimden...

04-29-2008, 08:13 AM
Ben 7 yıl diyalize girdim yaklaşık olarakta 2 yıl 2 ay 25 gün nakilliyim...Aslında sanki o kadar yılım daha doğrusu gençliğimin baharı
geçmemiş orda.. insan rahata erince sanırım o yaşanan zor yılları çok çabuk unutuyor... allah hepimizin yardımcısı olsun herkzede tezzzz elden acil şifalarr diliyorum!!!
sevgiyle ve sağlıcakla...
geçmemiş orda.. insan rahata erince sanırım o yaşanan zor yılları çok çabuk unutuyor... allah hepimizin yardımcısı olsun herkzede tezzzz elden acil şifalarr diliyorum!!!sevgiyle ve sağlıcakla...
04-29-2008, 04:00 PM
ARKADAŞLAR, BENDE ALLAHA ŞÜKÜR SAGLIKLI OLARAK 12.5 SENE Mİ DOLDURDUM , İNŞALLAH DAHA UZUN NİCE YILLARA HEPİMİZ İÇİN,TÜM DİYALİZ DOSTLARINA SAGLIKLI GÜNLER.
04-30-2008, 09:51 AM
3 yıl 3 ay oldu bu yenı hayat tarzı ıle tanışalı ben pek üzgün yada süzgün degilim neden bılmıyorum pek kaale almıyorum bu durumu yanı hastaymışım gıbı gelmıyor bana çok guzel seyler kattı hayatıma belkı ondandır.
04-30-2008, 08:49 PM
flok demiş ki3 yıl 3 ay oldu bu yenı hayat tarzı ıle tanışalı ben pek üzgün yada süzgün degilim neden bılmıyorum pek kaale almıyorum bu durumu yanı hastaymışım gıbı gelmıyor bana çok guzel seyler kattı hayatıma belkı ondandır.
Her hastalık için böylemidir bilmiyorum ama alışmak çok zor olsada çok sıkıntılar yaşasakta çoğumuzun bu filmi izlerken yaşarken yada bilemedin flmin sonunda (nakil olarak" son "yani yanlış anlaşılmasın lütfen)çoğumuz aynı şeyleri söylüyoruz yani "bu hastalık bana çok şey kattı"bende filmin ortasında bunu söyleyenlerdenim gerçekten başlı başına hayata bakış açınızı değştiriyor mesela hayatınızdaki öncelikler kesinlikle yer değiştiriyor aldığıMız nefesin kıymetini daha iyi biliyoruz meselaa mutluluk anlayışımıızn bile değiştiğni düşünüyorum paylaşımlar, insanlara bakış açımız vs vs bunları istediğimiz kadar çoğaltabiliriz tamamen algılayışımızn değiştiğni düşünüyorum ve değişimin İyi yönde olduğu inancındayım sadece bizim değil bizimle birlikte sıkıntılarımızı paylaşan ailerimizin bile bakış açılarının değiştiğini düşünüyorum belki kötü bi tecrübe ama bize iyi şeyler kattağına inanıyorum... SEVGİYLE VE SAĞLICAKLA
06-27-2008, 06:15 PM
Benim kızım giriyor şu an 11 aylık 3. ayından beri giriyor
küçük olduğu için zor oluyor ama herşey yinede kızım için
06-27-2008, 09:21 PM
bybali demiş kiBenim kızım giriyor şu an 11 aylık 3. ayından beri giriyor
çok geçmiş olsun ya.inşallah ALLAHIM bir an evvel kurtarır sağlığına kavuşur miniğimiz

Sayfa: 1 2