gencdiyaliz forum

Tam Versiyon: sahip çıkalım
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar gecende bir arkadaşımla konuşurken biz böbrek hastaları olarak çok benciliz önce kendi kanalımıza sahip çıkmıyoruz dedi aslında haklıydı.keyif alalım diye başka kanallara girmektense burda hep beraber olmaya ne dersiniz?bende önceden fazla gelmiyordum buraya ama şimdi bir sürü beni anlayan derdime ortak olan arkadaşım oldu herkesi chat kanalına bekleriz...
katılıyorum arkadaşım bu siteyi bir numaralı gençdiyaliz sitesi yapabiliriz çok tıklanırsa reklam da alır fantastic de serveri büyütür bizde bol bol paylaşım yaparız ülkmizde o kadar çok genç diyaliz hastaları var ki.
ben buradan okuyan ziyaretçi diyaliz hastalarına sesleniyorum
inanın burada ki sohbeti hiçbiryerde bulamazsınız çünkü biz biziz kaç kilo almışsın fosforun kaç neler yapıyorsun gibi muhabbetleri sevgi ve gençliğe dair muhabbetleri ancak burda bulursunuz.
chat odamız gün geçtikçe kalabalıklaşıyor.
:cool:aynen maras genç diyalize yanas gel gel ne olursan gel ister periton ister hemodiyaliz ister nakilli ol ister normal insan ol bilgi almak için lütfen buraya gel burda bulucan fosforu kalsüyümü hemok labini duzu şekeri potasyumu bilgiyi duyguyu dostu arkadaslığı gel ama mutlaka gel fırsatı kacırma chatı dostluğu anlarsın beni dostum gelde görürsün gercek dostları gayriWinkBig Grin
fotoş yanlış hatırlamıyorsam ben dedim benciliz diye gerçek düşüncemde bu saklamadım çünki biz burda diyaliz ve nakille ilgili hertür bilgiyi paylaşıyoruz ama tabi diger sitelere girmiyicez diye bişey yok benim anlatmak istediğim orda genç diyaliz sitene girdiğimde hiç kimse olmuyor
diger sitelere girsekde elimizin biri burda olsun rica ediyorum naçizane görüşüm teşekkürler arkadaşlar
Referans URL