gencdiyaliz forum

Tam Versiyon: Diyaliz merkezinden memnun musunuz ?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Diyaliz merkezinden memnun musunuz ? bu konuyla ilgili burada yorum yazabilirsiniz.. anketimize katilin
ya hocam ben adıyamanda yaşıyorum ve buradaki fresenius diyaliz merkezinde giriyodum orada bana ve birçok arkadaşıma hepatit c bulaştırdılar daha sonrada bir durum olduğun da doktora söylediğimizde cevabı beyenmiyorsanız gidin başka yerde girin derdi yani nasıl zihniyettir anlamış değilim ama ordan kurtulduğuma seviniyorum şimdi devlet hastanesinde giriyorum sağ olsunlar iyi bakıyolar onun için adıyaman devlet hastanesi bana göre iyi bir merkez
Alıntı:bana ve birçok arkadaşıma hepatit c bulaştırdılar
okadarida fazla yani,böyle insanlar baska özel merkez olmamasının verdigi gücle size öyle laf söylüyolar,baska bir özel merkez açılsa peşinizden koşarlar,çünkü böyle insanların gözü parada olup,daha çok elemanla daha ii temiz,sağlıklı profosyonel hizmet yerine baştan sağma geçiştirme işler yapıyorlar,şimdi bir yere kadar bazı şeyleri görmessin ama eğer hepatip bulaştırma durumu varsa bakanlığa mutlaka başvurun,şikayet edin,öyle rekabet yok diye beğenmiyorsan gidersin zihniyetiyle bu işler olmaz,birgün o lafi diyen insanlarda aynı duruma düşerler görürlerde,siz en iyisi http://www.saglik.gov.tr/TR/BelgeGoster....7029DFDDEA
yazin,ortada hepatip durumu var ayni durum başka insanlarada gelmesin bir an önce önlemleri alsinlar ,işin peşini birakmayin,gerekirse başka sehre gidin ,büyük şehirlerde çok daha profosyonel yerler var... ayrıca sizin merkezde hepatip c makinalari ayni yerdemi ayrı bir bölüm yokmu ?
aynen hocam tek bir diyaliz merkezi oldukları için bunları yapma cüreti gösteriyorlar verdiğin adres içinde çok teşekür ederim bu durumu ifade etmeye çalışacam
hepatit c makinalarına gelince birçok hastaya bulaştırdıktan sonra ayırmayı düşüne bildiler(ilk orada diyalize girdiğimdede ayrıydı ama daha sonra hastalar artınca karma girmeye başladı tabiki ben ve diğer arkadaşlarım hepatit c yi hepatit b nedir bilmiyoduk sonrada bu hale geldik işte
arkadaşlar bende samsunun havza devlet hastanasinde giri yodum sarılık bulaşma konusunda biraz tedirginliğim yoktu ama hizmet konusunda bişey diyemem devlet hastanelari bana göre diyaliz hizmetleri vermemesi lazım acil diyaliz odası hariç çünki orası kadrolu görevli hemşire olduğu için gevşek davranmaktadır özelde hastalar onlar için bir veli nimettir hasada hastalını bilib biraz nezake gösterib muzurluk yabmamak şartıyla uyumlu bir şekilde peki hale vevkülade olmaktadır yaklaşık bir senedir özelde giriyorum çokta memnununm hem bu şekilde işsizlik konusunda biraz açılım olmakta ve hasaların performansı ve yaşam kalitesinde yükselme olmaktadır bu gibi özel diyaliz merkezlerinin çoğalmasını ümüt ederim hepinizi öpüyorum kendinizi üzmeyin dostlarım
Alıntı:çünki orası kadrolu görevli hemşire olduğu için gevşek davranmaktadır
malesef cogu devlet kurumunda öyle ,biz geçen arkadaşlada konuştuk sağlık personeli mutlaka işini sevmeli sadece para için değil insanlık içinde birşeyler yapma gönüllüsü olmali birazda duyarlı olmali , pek çok değerli insanin yaninda malesef iste işini sevmeyen,para için yapan insanlarda var,tabi özeller daha ii sonuçta bizlere bağlılar,ama tek özeller pek sağlıklı değil çünkü sadece kendileri olunca işi boşlayabiliyorlar,tabi insanda biraz Allah korkusu paradan çok daha önemli olsa bütün bunlar olmayacak....
Ben kendi diyaliz merkezimden çok memnunum gerek hemşresi,doktoru,personeli temizlik bizim için çok önemli hepatitlilerin ayrı olması gerekiyor dediğinini yapdım volkan sağlık bakanlığına erzurumda yaşadığımı yazdım oradaki insanları düşünerek inş duyarlı olurlar incelenir.sessiz kalmak doğru değil yaa insan sağlığı hiçe sayılıyor resmen..ben tatile gittim zehir oldu döndüm geriye.kolum problemsizdi problemli hala geldi hemşire seçme şansın olmuyo bir kişi görevli oluyordu,makineler silinmiyordu(uyardıkdan sonra görüntü olsun die sargı beziyle silmiş görünüyo sadece bana tabi görüntü olsun),hastalar genelde yaşlı olduğundan alındıkları için şükrediyorlar ama ben üzüldüm bir hafta dayandım izmire döndüm içime oturdu onların hali.
13lejyon demiş kiya hocam ben adıyamanda yaşıyorum ve buradaki fresenius diyaliz merkezinde giriyodum orada bana ve birçok arkadaşıma hepatit c bulaştırdılar daha sonrada bir durum olduğun da doktora söylediğimizde cevabı beyenmiyorsanız gidin başka yerde girin derdi yani nasıl zihniyettir anlamış değilim ama ordan kurtulduğuma seviniyorum şimdi devlet hastanesinde giriyorum sağ olsunlar iyi bakıyolar onun için adıyaman devlet hastanesi bana göre iyi bir merkez

EVET bu konuyu duymuştum bir şekilde örtpas edildi..olan hastalara oldu yine...ama duyduğum bi habere göre de labaratuar testleri negatif çıkmışş...ama dediğim gibi ne kadar doğru bilemem..arkadaşlar bilinçli bir hasta olunn neyin neden ve ne amaçla yapıldığını mutlaka sorun...allah yardımcınız olsun....
EVET bu konuyu duymuştum bir şekilde örtpas edildi..olan hastalara oldu yine...ama duyduğum bi habere göre de labaratuar testleri negatif çıkmışş...ama dediğim gibi ne kadar doğru bilemem..arkadaşlar bilinçli bir hasta olunn neyin neden ve ne amaçla yapıldığını mutlaka sorun...allah yardımcınız olsun....
demişsiniz;

nurse hanım sitemize hoşgeldiniz bir kaç mesajınızı okudum da sürekli siz siz olun neyin neden yapıldığını sorun diyorsunuz
acaba bildiğiniz birşey mi var?
biliyorsanız bize de söyleyin bizde bilelim.

haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır buyurmuş efendimiz.

ben istesem de susamam susanları da bu sınıfta görürüm.

bizden ayrılmatın sizin gibilere de ihtiyacımız var tekrar hoş geldiniz.
Smile
hoşbulduk sabreden derviş.....aranızda henüz yeniyim ama diyaliz hakkında bi çok şeyi biliyorum bende özel bi diyaliz merkezinde çalışıyorum özel olduğu için hastalarımıza herşeyi anlatıyoruz bize güvenmeleri için....çünkü bazı hastanelerde o kadar çok ihmal edilmiş hasta varki kime güveneceğini bilmeyen acaba bu seansdan sonra ölecekmiyim diyen çok hasta gördüm ben....bunun sebebi iyi hizmetin verilmemesi..neden sorun diyorum????ne kadar bilinçli olursanız hemşirede o kadar dikkatli olur ve hastasını dikkate alır..aslında böle olmaması gerekir hemşirenizi sıkıştırın soru sorun cvp alamassanız doktorunuza sorun....burda sizin hayatınız söz konusu arkadaşlar.....en ufak birşeyi dahi sorunn neden arter iğnesinin fistülden aşağıda değilde yukarı takıldığını bile sorun ne kadar bilirseniz okadar avantajınız olur....

bazen benim cvp veremediğim sorulara hastam bile çok güsel yanıtlar verebiliyor o kadar hoşuma gidiyoki anlatamam....

yanlışlıklara göz yummayın arkadaşlar....

(ayrıca biri bana yardım edebilirmi...özel msj gönderemiyorumm...)
nurse genc uye olmadıgın ıcın ozel mesaj gonderemesıın ben bakıyorum Smile
nurse bundan sonra ozel mesaj gonderebılırsın actım uyelıgını Smile
fatih demiş kinurse bundan sonra ozel mesaj gonderebılırsın actım uyelıgını Smile

teşekkür ederim fatih.....
Referans URL