gencdiyaliz forum

Tam Versiyon: KÜÇÜK KIZIN ARMAĞANI
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Adam 3 yaşındaki kızını, pahalı bir hediyelik kaplama kağıdını ziyan ettiği için azarlamıştı. Küçük kız, koskoca bir paket altın yaldızlı kağıdı bir kutuyu eğri büğrü sarmak için kullanmıştı…

Bayram sabahı küçük kız paketi getirip "Bu senin babacığım" dediğinde üzüldü, acaba gereğinden fazla mi tepki göstermişti kızına… Bir gece önce yaptığından utandı…

Ne var ki paketi açınca yeniden öfkelendi. Kutunun içi boştu… Kızına gene bağırdı:

- Birisine bir hediye verdiğinde, kutunun içinde bir şey olması lazım. Bunu da mı bilmiyorsun?!

Küçük kız gözlerinde yaşlarla babasına baktı:

- O kutu boş değil ki baba, dedi. "İçini öpücüklerimle doldurmuştum"

Adam öyle fena oldu ki… Koştu… Kızına sarıldı… Beraberce ağladılar.

Adam o altın kutuyu ömrünün sonuna kadar yatağının baş ucunda sakladı. Ne zaman keyfi kaçsa, ne zaman morali bozulsa, ne zaman kendini kötü hissetse, kutuya koşar, içinden minik kızının sevgi ile doldurduğu hayali öpücüklerinden birini çıkarırdı.Smile

(HER ŞEY DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ GİBİ OLMAYABİLİR…. BAZEN KÜÇÜK GÖRDÜĞÜMÜZ ŞEYLER BÜYÜK OLABİLİR…. )
fatoş hanım tebrik ederim bam telime dokundunuz.
kızın babası da amma odun muş 3 yaşındaki çocuğa bağırılır mı?
Smile
bu güzel hikayen benim de aklıma bir hikaye getirdi.

dinleyin  çok kısa;

küçük kız ilgiyle yağmura rağmen dışarda bisiklet süren adama ve ona sıkı sıkı sarılmış  okul önlüklü küçük kızına bakıyordu.
villalarının camından.
onun bu ilgisini farkeden annesi yanına yaklaştı ve;
- ne güzel dimi bisiklet sürüyorlar dedi
ve ekledi
- yağmurda da ıslanıyorlar..
-oysa baban seni işe giderken hergün arabasıyla okula bırakıyor.
istermisin baban da seni böyle bisikletle okula bıraksın?
küçük kızın gözleri ışıldadı
-gerçekten mi anne dedi

-evet dedi annesi
- ister misin böyle bisikletle okula gitmek
kız sevinçle cevap verdi
- tabii ne güzel olur hem bende babama sarılırım öyle....

(herkes aynı şeye bakabilir ama herkes aynı şeyi göremez)
çok güzeldi hikayeniz aslında biz insanlar kendimiz öyle kaptırmışızki hayata sevdiklerimizi unutur onlarla vakit geçirmez olmuşuz ellerine sağlık derviş
slm ahada benide etlilediniz valla helaliniz var yani güzel paylasımdı vall teprikler yani gercekten özlem dolu yılarım aklıma geldi birden  babamın köymeydanında beni bisikletin arkasında gezdirmesimi bir saat yol yürürdüm okula gitmek için köyden sehire vaybe hep hayel oldu ya şimdi ise hersey bolve huzur yok kendimce fato ve derviş teskürler...Smile
Referans URL