gencdiyaliz forum

Tam Versiyon: destina12
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
herkese merhabalar ben denizilden zübeyde DEMDİ.2 sener dialize ğiriyorum.ve 7 senedr NLP yi araştırıyorum.yani anlamı kişisel ğelişim ve motivasyon yani bilinç altının dille kontrol edilmesi.2 senedirde hastalıklar hakınnda araştrma yapıyorum vardığım kanı bütün hastalıklar aslında tedawi edileblir bu mümkün diyceksinizki nasılmümkün? şunu unutmayın her derdin bir dermanı vardır.ve bu bizin içimizden ve ben araştrmam sonucu bu kanıtlara wardım ve şuan çalışmalara başladım ilerde daha detaylı bilği vericem şimdilik hoşçakalın xxxxxxYasaklı kelimeler sistemce kaldirilmiştir
Güvenlik nedeniyle forumda e-posta ya da msn adresi vermek sitemiz kurallarına aykırı olduğu için sistem tarafından otomatik olarak silinmektedir.
Sevgili zübeyde aramiza hosgeldin : ) nlp konusunda bende ilgilielniyorum bu konuda bilgilerini forumda paylasmani bekliyoruz gercekten etkili bir sistem oldugu belirli bende yeni ilgilenmeye basladim . bu arada saglik konusunda reiki konusunu arastirmani ve uygulamani öneririm gercekten uygulamayla ne olduğu görülecek ve fiziksel olarak hissedilecek birsey,cogu insan bunun psikolojik birsey oldugunu saniyor ama enerji gercekten etkili ve vucudu temizliyor.denemek lazim ben geckaldigima yaniyorum ama devam bakalim : ) http://gencdiyaliz.com/forum/showthread.php?tid=189 burada ayrintili bilgi bulabirsen. aramiza hosgeldin katilimlarini bekliyoruz sevgiler : )
merhaba mesajınızı aldım site yöneticisi ama mutlaka bana ulaşın ben meditasyonlada uğraşıyorum umarım tanışırız mail atın lütfen önce mail atın normalde kayıt etmiyorum numaranıuzı brakın lütfen hoşca olun.
Referans URL