07-08-2006, 08:29 PM
01-13-2008, 04:20 AM
bu sayfada hiç yorum olmaması beni çok üzdü...
arkadaşlar kitaplar insanların en yakın dostları arkadaşlarıdır....
hadi ama yapmayıon hayatınızda hiç olmazsa 1 kitap okumuşsunuzdur....
o kitabı yazın tartışalım...
mesala ilk kitabı ben yazim...
ama eğer beğenmezseniz sizin tercih ettiğiniz bir kitabı tartışabiliriz...
'mesala gün olur asra bedel' yada
'suç ve ceza'
bunuda beğenmezseniz 'fareler ve insanlar'...
arkadaşlar kitaplar insanların en yakın dostları arkadaşlarıdır....
hadi ama yapmayıon hayatınızda hiç olmazsa 1 kitap okumuşsunuzdur....
o kitabı yazın tartışalım...
mesala ilk kitabı ben yazim...
ama eğer beğenmezseniz sizin tercih ettiğiniz bir kitabı tartışabiliriz...
'mesala gün olur asra bedel' yada
'suç ve ceza'
bunuda beğenmezseniz 'fareler ve insanlar'...
01-13-2008, 08:15 PM
slm anestezist ben kitap okumayı çok seven birisiyim okumadan duramam.yazmış olduğun hem suç ve cezayı hemde fareler ve insanları okudum ikisi de harika kitaplar...
02-12-2008, 02:57 AM
slm arkadaslar bende kitap okumayı çok severim küçüklüğümden beri çok seviyorum kitapları ama genelde tarihle ilgili özeliikle son 100 yılın tarihi kitaplarını okurum en son 'ölümle gelen idam kararı' we 'unutulanlar dışında yeni bir şey yok ' u okudum sizede tavsiye ederim özzellikle ülke sorunlarıyla ilgilenenler için çok iyi bi kitap 

08-13-2008, 06:45 AM
turtim01 demiş kislm arkadaslar bende kitap okumayı çok severim küçüklüğümden beri çok seviyorum kitapları ama genelde tarihle ilgili özeliikle son 100 yılın tarihi kitaplarını okurum en son 'ölümle gelen idam kararı' we 'unutulanlar dışında yeni bir şey yok ' u okudum sizede tavsiye ederim özellikle ülke sorunlarıyla ilgilenenler için çok iyi bi kitap,Aynen arkadaşıma katılıyorum çok gözel kitalar zaten turtiyi Ankara Siyasala yollucaz Kamu Yönetimi ve Siyaset bİLİMİNE

08-13-2008, 07:18 AM
Diyalize girdiğim dönemlerde ilk bir saatini kitap okumakla değerlendiriyodum.sonraki saatler belli zaten dünyayla alakam kesiliyodu tansiyon olayı falan
Aziz Nesin kitaplarını özelliklede..sizin memelekette eşşek yok mu kitabı hala hafızamda
son okuduğum kitapda yazarı Jean Cristophe Grange Siyah Kan adlı eseri....bu kitapda harika tavsiye edebilirim arkadaşlar.gerilim fakat sıkmıyor insanı.. çok akıcı..zevkle ve heyecanla okuyacaksınız ..
Aziz Nesin kitaplarını özelliklede..sizin memelekette eşşek yok mu kitabı hala hafızamda
son okuduğum kitapda yazarı Jean Cristophe Grange Siyah Kan adlı eseri....bu kitapda harika tavsiye edebilirim arkadaşlar.gerilim fakat sıkmıyor insanı.. çok akıcı..zevkle ve heyecanla okuyacaksınız ..08-13-2008, 10:09 AM
Enderce demiş kiturtim01 demiş kislm arkadaslar bende kitap okumayı çok severim küçüklüğümden beri çok seviyorum kitapları ama genelde tarihle ilgili özeliikle son 100 yılın tarihi kitaplarını okurum en son 'ölümle gelen idam kararı' we 'unutulanlar dışında yeni bir şey yok ' u okudum sizede tavsiye ederim özellikle ülke sorunlarıyla ilgilenenler için çok iyi bi kitap,Aynen arkadaşıma katılıyorum çok gözel kitalar zaten turtiyi Ankara Siyasala yollucaz Kamu Yönetimi ve Siyaset bİLİMİNE![]()
yok oo kadar da deil yafss
sadece her Türk gencinin bilmesi gerekenleri elimden geldiği kadar öğrenmeye çalışıorum(:08-14-2008, 06:28 AM
turtim01 demiş kiÇok da mütavazi yawEnderce demiş kiturtim01 demiş kislm arkadaslar bende kitap okumayı çok severim küçüklüğümden beri çok seviyorum kitapları ama genelde tarihle ilgili özeliikle son 100 yılın tarihi kitaplarını okurum en son 'ölümle gelen idam kararı' we 'unutulanlar dışında yeni bir şey yok ' u okudum sizede tavsiye ederim özellikle ülke sorunlarıyla ilgilenenler için çok iyi bi kitap,Aynen arkadaşıma katılıyorum çok gözel kitalar zaten turtiyi Ankara Siyasala yollucaz Kamu Yönetimi ve Siyaset bİLİMİNE![]()
yok oo kadar da deil yafsssadece her Türk gencinin bilmesi gerekenleri elimden geldiği kadar öğrenmeye çalışıorum(:
neden olmasın ki yaw?
Olurda yakışırda...08-14-2008, 11:52 AM
bende kitap okurum genelde islamı bilgilerle ilgili olursa SADETİ_EBEDİYE ,FIRANSIZ CASUSUZUN İTİRAFLARI gibi gecmişimizi anlatan hadıseler hosuma gidenler arasında tsk guzel konu olmuş