gencdiyaliz forum

Tam Versiyon: ORGAN BAĞIŞINA DESTEK LÜTFEN
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaslar ben *fantasticvolk olarak 2004 yilindan beri diyaliz makinasına bagli olarak yasamaktayim.oncesinde gayet saglikliydim ama hayatta hersey oluyor.insan bi durumdan bi duruma saatler icinde bile gecebiliyor. makinayla yasadigimdan beri yasadigim butun zorluklari sanata tutunarak astim daha da guclendim mucadele ettim,bugune kadar internet uzerinde organ bagisi konusunda mucadele ediyorum.bunu samimi olarak kendimden ziyade benden cok daha kucuk cocuklar,organ naklinden baska sansi olmayan karaciger kalp v.s gibi bekliyen insanlar icin yapiyorum bu konuda yaptigim calismalari BURADAN den gorebilrisiniz.Bu konuyla ilgili olarak medyaya,saglik bakanligina insanlari bilinclendirsinler diye mailler atiyorum hatta yakinda cozersem toplu mailler atacam,fakat benim bireysel calismalarin yeterli gelmiyor,dun ilginc bir sey oldu muratdonmez.net ve ben muratdonmezle tanistim,ve onun bu konudaki mucadelesine hayran kaldim benden daha kararli ve umutluydu.onunla internet uzerinden daha cok yapacagimizi dusunuyorum.yalniz sizden istedigim muratdonmez gibi bir adam evet biseyler yapmis.fakat bizlerin grafik medya internet de surekli olan insanlarin daha cok seyler yapabilecegine inaniyorum.yani mesea web ortaminda organ bagisini anlatan cok ii bir site yok yada organ bagisini anlatan insanlarin bilinclendirmesi saglayan hicbir hastanede bile dogru duzgun bir afis yok.gercekten organ bagisi ulkemizin kanayan yarasi insanlar sirf organ bagisi olmadigi icin oluyorlar.oysa eger toplum bilincli olursa birseyler degisebilir.Suanda ulkemizde 10.000 kisiye yakin organ bekleyen insan var evet bu sayinin 1000 de biri kadar belki bagis oluyordur,malesef durum cok aci;.insanlar organ bagisi olmadiklari icin sevdikleri insanlardan organ nakli olmak zorunda kaliyorlar ayrica organ bagisi olmadigi icin ulkemizde bir organ mafyasi sorunu var yuzlerce insan organlari internet uzerinden bile satiyor bu sayiyi gormek isteyen google da gorebilr.Bana gore su hayatta hicbirsey icin saglik satilamaz.neyse gercekten insanin yasamasi lazim.yani sonuc olarak sizlerin turk toplumunu bilinclendirme konusunda desteginize ihtiyacim var.bu konuda bir sivil toplum örgütü gibi hep beraber olup birseyler yapabilrsiz.Neler yapilmasi konusnda fikirlerinizi bekliyorum...sevgilerle...
Referans URL