07-11-2006, 07:05 AM
10-27-2007, 06:54 AM
slm alahıma binlerce şükür calışıyoz ve tüm kader arkadslarımında işalah kendi ayakları üzerinde dıurmaları için hayırlı br iş nasi etsin tüm içten dualarımla ve burdan duyurum devlet büyüklerine böbrek hatası hasta deyildir kendini idareedebilecek kadar salamdır yeterki onlarıda bir iş imkanları tanınsın 

10-29-2007, 10:08 AM
Ben çalışmıyorum ama okuyorum okul bitince çalışacağım 

10-29-2007, 11:03 PM
merhaba arkadaşlar ben hatice ben 2 yıllık nakilliyim ve şu anda medikal işiyle uğraşıyorum kendi işyerimiz olduğu için zorluk çekmiyorum.eşimle beraber çalışıyorum hayatımdan çok memnunum.bütün nakilli arkadaşlara allah iş nasip etsin hoşçakalın
10-30-2007, 02:29 AM
bende muhasebecıyım ama gecen seneden berı ıstırıhatlıyım emeklı oldum ama calışacam bakalım bana evde durmak yarasımıyor
bakalım ınternet cafe acmayı dusunuyırum nasıp olursa
bakalım ınternet cafe acmayı dusunuyırum nasıp olursa10-30-2007, 04:37 AM
allahın izniyle toparak valla iyi olurha seviniriz ya ha bide bizim bu memleketimizin güzel ve duyarlı iş adamları güzel insanlarımız bu kardeslerimizin kendi ayakları üzerinde durmasına bir yardımcı olalımhe ne güzel olurya onlar daha hayatlarının baharında ya
onları duyarsız bırakmayın allah rızası için biliyom bizim insanlarımız çok duygusaldır anlayışlıdır ve beni bu durumda bana iş imkanı veren büyüklerimden allah razı lsun tüm öğretmenlerimin ellerinden öperim kib arkadaslarım......
onları duyarsız bırakmayın allah rızası için biliyom bizim insanlarımız çok duygusaldır anlayışlıdır ve beni bu durumda bana iş imkanı veren büyüklerimden allah razı lsun tüm öğretmenlerimin ellerinden öperim kib arkadaslarım......
10-30-2007, 05:36 AM
muhasebecide çalışıyordum diyalize bağlandığımda bırakmak zorunda kaldım..nakil oldukdan sonra nasipse toparlanınca çalışmaya devam edicem aslında memurluk hayalim sınava hazırlanıyorum o zamana kadar toparlanırım inşş...
11-29-2007, 11:55 PM
selam arkadaşlar bende tanıdık vasıtasıyla bir uluslararası nakliye firmasının muhasebesinde 5 yıldır haftada 3 gün çalışıyorum çok şükür.
bir gün diyaliz öbür gün iş
çalışmak gerçekten insanı daha sağlıklı yapıyor
siz siz olun muhakkak kendinize yapacak birşeyler bulun
illa ki maddi getirisi olacak birşey olmak zorunda değil
kendi kafa sıhhatimiz için gerçekten çok önemli.
bir gün diyaliz öbür gün iş
çalışmak gerçekten insanı daha sağlıklı yapıyor
siz siz olun muhakkak kendinize yapacak birşeyler bulun
illa ki maddi getirisi olacak birşey olmak zorunda değil
kendi kafa sıhhatimiz için gerçekten çok önemli.
01-03-2008, 06:17 AM
nakil olana kadar özel bir şirketin muhasebe departmanında çalıştım.. bu arada diyalize girerken bana desteğini esirgemeyen patronumu rahmetle anıyorum..nakil olduktan sonra eşim kendi işini kurduğu için onunla beraber çalışıyoruz..

03-07-2008, 04:54 AM
arkadaşlar ben şu an çalışmıyorum ama iş imkanı olmadıgı için.birde diyaliz saatleri uymuyor.istanbula gidince iyi bir iş bulursam çalışcam.allaha emanet olun.
04-28-2008, 10:54 PM
slm herkese
Rahatsızlanmadan önce özel bir banakda çalışıyordum diyaliz başladıktan sonra 6 ay kadar çalışabildim yaşanan sıkıntılardan sonra ayrılmak durumunda kaldım ...oylamada çalışmıyorum dedim ama nasıl böyle bi hata yaptım evde çalışıyorum yaaaa
)
Rahatsızlanmadan önce özel bir banakda çalışıyordum diyaliz başladıktan sonra 6 ay kadar çalışabildim yaşanan sıkıntılardan sonra ayrılmak durumunda kaldım ...oylamada çalışmıyorum dedim ama nasıl böyle bi hata yaptım evde çalışıyorum yaaaa
)04-29-2008, 07:27 AM
Arkadaslar iş konusunda eğer bilgisayarı yatkınlığınız varsa serbest olarak evden iş yapabirsiniz.grafik calismalari web tasarimi gibi ama bilgisayarla aram ii değil diyorsanız kendinize hobi gibi ahşap.cam boyama veya resimle ilgili bedeninizi yormayacak işlere yönelin derim hem rahatlar üretmenin mutluluguna varir hemde para kazanabirsiniz. hastayim diyip oturmanin anlami yok.zaman zaman gidiyorum engelliler dernegine bizim burda yapmadiklari üretmedikleri şey yok hayran hayran bakiyorum.herşeye sahip insanlarin kahve köselerinde ömürlerini yedikce onlarada daha çok saygi duyuyorum : )
04-29-2008, 07:32 AM
ama ama fantastic biz ev hanımlarının işten güçten hiç vakti kalıyormu ki
) biz ahşap boyama cam vs gibi hobilerde anca kendi evimize yaparız bayanlar yani oda bize kar yerin ezaar getiri sanki
) şaka bir tarafa kazanç bi tarafa ortaya bişeyler çıkartabilme bile harike bir duygu"dur" sanırım
)
) biz ahşap boyama cam vs gibi hobilerde anca kendi evimize yaparız bayanlar yani oda bize kar yerin ezaar getiri sanki
) şaka bir tarafa kazanç bi tarafa ortaya bişeyler çıkartabilme bile harike bir duygu"dur" sanırım
)09-28-2009, 09:36 AM
iş bulursam çalşıyorum,okuyorum uğraşıyorum işte ama çok zor beni yoran çalışmak değil çalışırken insanların pozitif ayrımcılık yapmaları beni yormamak için yada korumak amaçlı diğerlerinden farklı davranmaları.
bu ya hastalığımı gizlemeye yada yalan söylemeye itiyor beni.
diyalizden sonrada çalışmak zor geliyo açıkcası ama yinede işsiz kalmamak için bulduğumda iş çalıştığım oluyo.bu konuda ne yapabiliriz nereye başvurabiliriz bilmiyorumda lise mezun değilim açıktan devam ediyorum liseye buda problem oluyo iş bulmada yinede mücadeleye devam...
hatta durmak yok yola devam

bu ya hastalığımı gizlemeye yada yalan söylemeye itiyor beni.
diyalizden sonrada çalışmak zor geliyo açıkcası ama yinede işsiz kalmamak için bulduğumda iş çalıştığım oluyo.bu konuda ne yapabiliriz nereye başvurabiliriz bilmiyorumda lise mezun değilim açıktan devam ediyorum liseye buda problem oluyo iş bulmada yinede mücadeleye devam...
hatta durmak yok yola devam