gencdiyaliz forum

Tam Versiyon: sabreden derviş arkadaşimiz nerde??
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
sabreden derviş arkadaşimiz nerde?? 2 haftadır yok sanırım . acaba rahatsızlandımı merak ettim bilgisi olanlar varmı sağlığı konusunda, teşekkürler...
Evet arkadaşımızın sağlığı konusunda endişelerimiz var..İnşallah iyi ve sağlıklıdırda işten güçten giremiyordur..

Ama bilgisi olan arkadaşlar yazarsa iyi olur...
arkadasınızın salı gayet iyi cinToungue gibi heraksam msn trafiğinde karsılasıyom merak etmenize gerek yok Big Grin hehehehh ben görüyom akşamların bende hep misafir oluy msn de hehehehehehehWink
arkadadaşımızın durumunun iyi olmasına sevindim , sadece merak etmiştim bilgilendirdiğin için teşekkürler hasan kardeşim...
gelcenın sinyalerini verdi oda bizi özlemiş sadece biraz takıntıları var salıda maşalah iyi tuslara iyi bastını histıyo duyumlarım
selamun aleykuuum.....

dervişan döndü dolaştı geldi .........

beni idare ettiğin için sağol hasan ...

beni soran ve yokluğumu hisseden arkadaşlara yürekten teşekkür ederim..

inşallah her haftasonu 19-24 saatleri arasında burada olmaya çalışacağım..

ee ben geldim sizler neredesiniz bakalım... Big Grin
Kusura bakma derviş sana hoş geldin demeyi unuttum hoş geldin sefa getirdinSmile
yav hocam senin varlın yeter olmasanda sen benim kalbimdesin devamlı unutulmuycak kişiler arasındasın bunuda unutma kardesim arkadsım hg bakalım niye boş geldin hımmmm
hoşbulduk sefa buldukk..

beni özleyenler bu kadar mı bakiiim Big Grin
Referans URL