gencdiyaliz forum

Tam Versiyon: malülen emekli
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
slm yine ben ya kusura bakmayın sizi tekrar rahatsız ediyorum.
şimdi ben devlet hastenesine başvurdum acaba bana sizce yüzde kaç oranından çalışamaz raporuru verirler bu konuda beni bildilendirirseniz sevinirim saygılar....
arkadasım once saglıgın hakında bıze yazarsan burda arkadslar sana yardımcı olurlar eger dıyalize gırıyorsan en az %70 oranında ız goremez raporu alırsın buda malulen emelı olmana yeter sevgılerle
fatih arkadaşım haklı bize detayı bilgi ver ...bu konuda prof oldum artık kanun manun oran moran Toungue hepsini anlatayım sana Big Grin mahkemeliğim çünküWink
fatih bu gün sayısı düşecekmi.bide 2002 den sonrakiler neden 2800 günde emekli oluyorlar.benim 700 gün yatmışlıgım var gerisini yatıramadım.babamın üzerine geçtim şimdi öyle idare ediyorum emekli olmak istiyorum.devlet yatıracak diyorlar primleri ama nasıl olacak bu iş bi aydınlatırsan.allaha emanet ol.kamil
kronik böbrek yetmezligim var. gaziantep ve antalya devlet hastanelerinde aldıgım raporlarda %80 raporum vardı...
1800 günüm doldu ve subat ayında antalya sgk ya malulen emeklilige başvurdum. ekim ayında gelen cevapta,
çalışma gücünüzün en az %60 ını kaybetmediğiniz karara varılmıştır.
bu duruma göre malullük sigortası yönünden hakkınızda yapılacak bir işlemin bulunmadıgına.....
ayrıca özel bir işyerinde %80 raporumla özürlü kadrosunda çalışıyordum. maliyede kaydım var. ilk işe giriş tarihim 1996. hastalık başlangıç ve rapor tarihim 2005.
yüksek saglık kurulunada başvurdum ordanda olumsuz geldi dava açarsam kazana bilirmiyim... ne yapayım.....
Gerçekten elinde % 80 iş gücü kaybı raporu varken öyle bir cevap vermeleri sacma olmus , acaba raporun tarihi eskimiydi ,yada neden böyle bir cevap yazmıslar ilk olarak ilgili size cevap yazan kuruma mail atin yada telefonla durumu sorun bilgi isteyin bence.
malulen emeklilige baş vurunca tekrar hastaneye gönderdiler belkide ondan olmuştur... ilk gelen cevapta çalışma gücünüzün %60 altında diye cevap geldi yüksek saglık kuruluna yaptıgım itirazda cevap ne bilmiyorum elime geçmedi kararı göndermişler cuma günü aradığımda memur bana ankaradan da olumsuz cevap geldi dedi..... ilk başvurdugumda 2009 şubattan itibaren 4 defa hastaneye heyete giridm...2 defa tıp fakültesine 1 defa eğitim ve arıştırmaya 1 defada devlet hastanesine.....%80 raporlarım 4 yıl öncesine ait... malulen emeklilik başvurusunda tekrar hastaneye sevk ediyorlar... mahkemeye gitcem bu konuda görüşlerinize ihtiyacım var sizce olumlu olurmu... benim durumumda olan arkadaşlar varmı...
Alıntı:%80 raporlarım 4 yıl öncesine ait
Bu tip sigorta v.s resmi işlerde benm bildigim son 2 yıl içerisinde olan raporlar geçerli oluyor , kuruma görede değişebiliyor,belki öncekine değil en son aldığınız rapronu oranına bakmış olabilrler , bu konuyu http://www.engelliler.biz/forum/emeklilik/ buradaki forumdan daha uzman arkadaşlar var oraya üye olup danışabilr,yada şehirinde bulunan hastanede varsa sosyal güvenlik uzmanına danışabilirsin.
Referans URL