gencdiyaliz forum

Tam Versiyon: diyaliz eğitimi?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar!!!Buranın kullanılışını çözmeye çalışıyorum.Anlayacağım inşallahta yardımcı olsanız diyorum.Yazdıklarımı ve bana yazılanları nasıl göreceğim.Mesaj yok görünüyor ama arayınca buluyorum.Biraz geç oluşuyor sanırım.Yani yazılanların işlemesi zaman mı alıyor nedir;anlamadım.chat odası da çalışmıyorWink
Hem benim sormak istediğim bir soru var?Diyaliz eğitimi nasıl alınıyor,ne öğretiliyor?Doktorum son kontrolde bir an için" seni göndereyim bir dahaki sefere "dedi.aklıma takıldı;)Bence daha erken,en azından öyle düşünüyorum.
Sevgili suna forumda sık sık organ satisi tacirleri ugradigindan forumumuz bi süre admin onayiyla calismak zorundaydi bunu yapmadigimizda sürekli forumda olamadigimizdan zaman zaman böyle seyleri gecmiste gördük bu yüzden böyle birsey vardı ama suanda sadece kendisini Tanitmis nickinizi altinda Grup secenegi : Aileden olan arkadaslar sizde dahil simdi yazabirsiniz. Chat odasina gelince yakin zamanda geliyor : )

Dİyaliz egitimine gelince evet böyle egitimleri üniversite hastanelerinde veriyorlar bi diyaliz hastasi arkadas almisti ama cokda gerekli degil sonucta hemsireler ve cihazlar herseyi yapiyor genede siz bilrsiniz tabiki genel bilgileri öneml hayati seyleri ögrenmekte yarar var. doktorunuz sizi kurs konusunda zaten yönlendirecektir : )
Diyaliz eğitimini ilk defa duydum ..hemodiyaliz için ne eğitim verilcek anlamadım.periton için eğitim şartta.çünkü hemodiyalizde hemşire ve doktor olduğu için herşeyi onlar yapıyor zaten .ama diyaliz için bilgi sahibi tabiki olman lazım.neye dikkat edeceğini diyalizde yaşayabileceğin sorunlar vs..ama şimdi herkes diyalizi çok iyi biliyor girmeden herşeyi öğreniyor biz bu yönden şanslı değildik çünkü ne diyalizi ne de diyalizle ilgili herhangi bir şeyi bilmiyorduk.bana makineye bağlanacaksın dediklerinde benim tepkim ne makinası ya ben ölüyormuyum da makinaya bağlıyorsunuz demiştim çünkü hiçbirşey bilmiyordum ki diyaliz makinasıymış bağlanacağım..benim bir de ani olunca herşey daha farklı oldu...ama Suna inşallah herşey senin için daha iyi olur çok dikkat et kendine ...
Referans URL