gencdiyaliz forum

Tam Versiyon: ORGAN BAGISI ICIN HAZIRLADIGIM SLAYT
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.

ARKADASLAR UMARIM BEGENIRSINIZ ORGAN BAGISI ICIN KATKIDA BULUNURSA NE MUTLU BANA DUSUNCELERINIZI LUTFEN BELIRTINIZ SEVGILERLE FATİH
Gerçekten çok güzel kardeşim ellerine sağlık..Yalnız hastaların durumlarını gösteren resimlerden sonra birde aşağıda benim çok etkilendiğim bir resim var onuda eklersen daha iyi olur gibime geliyor..

Aşağıdaki resimde mezarlıktan bir organ uzatılması durumu hep çok etkilemiştir beni... Bende organ bağışı sayesinde yaşayan biri olarak çok duygulanıyorum tabi..

Tekrardan tebrik ederm kardeşim seni gayet güzel hazırlamışın..

[Resim: a21ch4kh6.th.jpg]
(Resmi büyütemedim fatihcim sen slayta ekleyeceksen ana sayfada galeride var resim)
fatih; gerçekten mükemmeldi..biz bu hastalığın içinde olunca daha da etkileniyoruz...ama ben çocuklara hiç dayanamıyorum..Sad yüce allahım onları bir an evvel kurtarsın...harika hazırlamışsın..en çok dikkatimi çeken ise rahmetli "kazım koyuncu" nun dido müziğiyle ayrı bir hüzün katman..çok severim ve müziklerini sürekli dinlerim...bende acı hatırası ise; nakil olduğum yıl vefaat etmesi...Sad rahmetle analım...el-fatiha...

emeğine yüreğine sağlık...............
Kankam muhteşem bir slayt gösterisiydi.Bizler birebir yaşıyoruz bunları ama gerçekten çocuklar hatta bebekler olunca durum çok daha farklı oluyor.

onları görünce insan kendini unutuyor..

Ben geçen hastanede 13 aylık bir bebek gördüm o kadar masum ve şekerdi ki babası pertion diyaliz için hastaneye getirmişti.sorduğumda babasına ne hastalağı var diyalize bağlanıyor hem de 1 aylıkken o an öyle kötü oldum ki anlatamam.ama hayat sonuçta..

O hayatları kurtarmak biz insanların elinde ve tabi ki organ bağışıyla...neden bir meleğin ,bir canın yok olmasına izin verelim .eğer onları kurtarmak gibi bir şansımız varsa...

HİÇBİR BEBEK, HİÇBİR ÇOCUK,HİÇBİR İNSANIMIZ ORGAN BAĞIŞI YETERSİZLİĞİ YÜZÜNDEN HAYATLARINI KAYBETMESİNLER....ALLAH İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA ORGAN BEKLEYEN BÜTÜN HASTALARIMIZA HAYIRLI YENİ HAYATLAR NASİP ETSİN...

Saol kankam o güzel yüreğine emeğine sağlık.....
Referans URL