gencdiyaliz forum

Tam Versiyon: Diyaliz Hastalarinin bitmeyen çilesi
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
yusuf arkadasimizin başına gelen bir olaydi sizde kendi yaşadıgınız sorunlari yazabilir gazete v.s varsa ekleyebilrsiniz
[Resim: hastahaklar305is6.jpg]
nazik olmaya çalışacağım;
terrbiyesiz herifler!
yusuf çok haklı bana da otobüste aynı şeyler oluyo hele halk otobüslerine kart gösteriyorum ya sanki adama sövmüşüm gibi bakıyor bana
eliyle yürü işareti yapıyor cibilliyetsiz herif!
hele bazı insanlar oturduğun vakit tepene çörekleniyor kalkda ben oturayım der gibi gözünün içine bakıyor.
birgün diyalizden sonra otobüsle eve geliyorum
sırf oturmak için koşuyolundan kadıköye otobüsün son durağına geldim.
tekli koltuğa oturdum.
tabii ilerlerde otobüs ana baba günü oldu.
neyse kokananın biri geldi ağzımın içine giriyor neredeyse kucağıma oturacak allah muhafaza kucağıma otursa istikamet musalla taşı.
Smile
gözüme gözüme bakıyo.
ben avanak değilim mesajı aldım tabii kalk da ben oturayım sen gençsin demeye getiriyo
ben içimden la havle vela kuvvete çekiyorum bırak oğlum ne düşünürse düşünsün diyorum zaten kafayı zor kaldırıyorum diyalizde 3 buçuk atmışım.
Smile
ben la havle çektikçe o sokuluyo
arkadaki tekli koltuk dan da bi kanka yaptı kendine
durmadan verip veriştiriyorlar.
vır vır vır.
-ay bu zamane gençleri ne terbiyesiz saygısız
-ay edep ahlak kalmamış filan falan
ben duymamazlıktan geldikçe kankalar seslerini yükseltiyorlar
bir yandan da gözümün içine içine bakıyorlar.
artık dayanamadım döndüm arkadaki kokoşa
-teyze dedim;
-sen beni tanıyor musun?
-nerden gelip nereye gittiğimi biliyor musun?

iki kokoş da dumur oldu öyle kaldılar.
ben önüme döndüm tekrar sonra arkada oturan ay yavrum hasta mısın filan falan kıvırmaya başladı hiç muhatab olmadım.
üzerime çullanan kokoş da açılsı biraz
yaa arkadaşlar.
ben hemen hemen her gün bu tür bakışmalara muhatab oluyorum
onun için çok hasta olmadıkça pturmuyorum yoksa bu kadınların bakışı hasta ediyor adamı
ben bu olayları sadece otobüslerde değil birçok yerde karşı karşıya geliyorum ve beni çok rahatsız ediyor.halkımızın bencilliği ,duyarsızlığı gerçekten hat safhada.ben aslında kendime değil onlara üzülüyorum.yani onlar bana acıyorlar ama acınacak halde olanların kendileri olduğunun farkında değilller malesef.genciz ya hastalığın sadece yaşlı insanların başına geleceğini sanıyorlar sonra bizleri görünce ah vah yavrum diyorlar.ama çok yanlış bir davranış.ama neyse biz alıştık ya ...
Referans URL