Untitled-1

Tarih: 09-08-2010, 08:38 PM | Shoutbox Sitemize Hoşgeldiniz. (Oturum Aç — Kayıt Ol)

gencdiyaliz forum / GENÇ DİYALİZ FORUMUNA HOŞ GELDİNİZ / CAFE-TANISMA / bende aranıza katıldım hem foruma hem hastalık olarak

Mesaj Önizleme 

Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Normal Mod | Çizgisel Mod
bende aranıza katıldım hem foruma hem hastalık olarak
Yazar Mesaj
muhammet86 Çevrimdışı
Aileden

Karma Puanı: 0
Rep Ver:
bende aranıza katıldım hem foruma hem hastalık olarak
merhaba arkadaşlar ben muhammet 22 yaşındayım 1 ay önce K:B:Y teşisi koydular ve diyalizle tanıştım henüz tam alışamadım ama zaman la alışacağımı ümit ediyorum koluma fistül çok yakın zaman da açıldı şimdilik boyundaki kataterle idare ediyorum nette araştırırken genç diyalizle karşılaştım ve çok mutlu oldum böyle bir paylaşım sitesi olduğu için herkese çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum selamlar.

Birisi güzel bir söz söylüyorsa bu,
dinleyenin dinlemesinden, anlamasından ileri gelir.
HZ.MEVLANA
12-29-2008 09:09 AM
Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
fantastic Çevrimdışı
Site yöneticisi

Karma Puanı: 10
Rep Ver:
RE: bende aranıza katıldım hem foruma hem hastalık olarak
Aramıza hoşgeldin muhammed daha yaşın gençmiş moralini bozma sitemize gelmekle çok ii yaptın umarim güzel şeyler bulursun sana tavsiyem tamamlayıcı tıp bölümünü iice okuyarak enerji ve nefes tekniklerini geliştirerek bedenini daha sağlıklı hale getirmeyi öğrenmen,bekleyerek üzülerek birşey olmuyor,araştırmaya kendimizi yenilemeye devam diyorum , foruma hoşgeldin paylaşımlarını bekliyoruz : )

Hayat paylaştıça güzeldir,ve sanatla dahada güzelleşir...Smile
KURALLAR lTAMAMLAYICI TIP l
l KRONİK HASTALIKLARDA ÇALIŞMA METODU l
www.kendikendinetedavi.blogspot.com
12-29-2008 09:27 AM
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
agun555 Çevrimdışı
Aileden

Rep Ver:
[[/size][/font]font=Tahoma][/font][/font][font=Times New Roman][font=Verdana][size=medium]
(12-29-2008 09:09 AM)muhammet86 demiş ki  merhaba arkadaşlar ben muhammet 22 yaşındayım 1 ay önce K:B:Y teşisi koydular ve diyalizle tanıştım henüz tam alışamadım ama zaman la alışacağımı ümit ediyorum koluma fistül çok yakın zaman da açıldı şimdilik boyundaki kataterle idare ediyorum nette araştırırken genç diyalizle karşılaştım ve çok mutlu oldum böyle bir paylaşım sitesi olduğu için herkese çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum selamlar.
12-30-2008 11:13 PM
fatih Çevrimdışı
Forum yöneticisi

Karma Puanı: 9
Rep Ver:
(12-29-2008 09:09 AM)muhammet86 demiş ki  merhaba arkadaşlar ben muhammet 22 yaşındayım 1 ay önce K:B:Y teşisi koydular ve diyalizle tanıştım henüz tam alışamadım ama zaman la alışacağımı ümit ediyorum koluma fistül çok yakın zaman da açıldı şimdilik boyundaki kataterle idare ediyorum nette araştırırken genç diyalizle karşılaştım ve çok mutlu oldum böyle bir paylaşım sitesi olduğu için herkese çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum selamlar.
merhaba muhammet aramıza hosgeldın gecmıs olsun ılk zamanlar alışmaman cok normal cunku baya guc oluyor ama kesınlıkle de moralını sakın bozma alışmaya bak dunyanın sonu degıl en kısa zamanda aılende canlı verıcın varsa bobrek nakli olmaya bak en guzelı fazla dıyalize gırmeden bobrek nakli olmaktır bu arada kateterıne cok ıyı bak enfeksıyon kaptırma en fazla gun daha sonra mutlka kataterını degıstır
http://www.gencdiyaliz.com/index.php?pid=10 buraya bakarsan yenı dıyalize baslayanlar ıcın bazı ıpuclarını bulabılırsın tekrarv aramıza hosgeldın gecmıs olsyn forumda paylaımlarının devamını beklıyoruz sevgılerle
12-31-2008 12:44 AM
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
kardelen1982 Çevrimdışı
Aileden

Rep Ver:
Shy merhaba arkadaşlar
ben de aranıza yeni katıldım 3 yaşımdan bu yana K.B.Y hastasıyım 6 sene hemodiyalize girdim 13 senedirde periton diyalizi oluyorum
02-01-2010 03:10 AM
fantastic Çevrimdışı
Site yöneticisi

Karma Puanı: 10
Rep Ver:
Cvp: merhaba arkadaşlar
(02-01-2010 03:10 AM)kardelen1982 demiş ki  ben de aranıza yeni katıldım 3 yaşımdan bu yana K.B.Y hastasıyım 6 sene hemodiyalize girdim 13 senedirde periton diyalizi oluyorum
Aramıza hosgeldin , kücük yasta bu hastaliklarla mücadele etmeyi ancak bu sitedeki senin gibi olan diğer insanlar anlar , moralini hiç bozma , umarim bu sitede güzel şeyler bulursun , aramiza hosgeldin sevgilerle Smile

Hayat paylaştıça güzeldir,ve sanatla dahada güzelleşir...Smile
KURALLAR lTAMAMLAYICI TIP l
l KRONİK HASTALIKLARDA ÇALIŞMA METODU l
www.kendikendinetedavi.blogspot.com
02-01-2010 09:18 AM
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
Mesaj Önizleme 

• Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
  • Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
  • Bu konuya abone ol
Foruma Git:

Bize Ulaşın | gencdiyaliz | En Üste Dön | İçeriğe Dön | Arşiv | RSS Beslemesi

Türkçe Çeviri: MyBB, Kodlayanlar MyBB, © 2002-2010 MyBB Group.
Tema Yapımcısı CaN